Rūkas oro Drėkintuvai, Miegamojo,700Ml Nuotolinio Valdymo eterinis Aliejus Difuzoriaus su Spalvų Šviesos Mielas Žuvies Modelis JAV Plug

€20.72

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w129458

Difuzorius ir drėkintuvas: įlašinkite kelis lašus aliejaus į vandenį, ir jis bus užpildyti savo erdvę su puikus aromatas.Kai kurios specialios alyvos gali gaminti gydymo poveikį.Taip pat galite naudoti jį kaip naftos-nemokamai drėkintuvai pridėti daugiau drėgmės oro kondicionieriumi kambaryje.

Ultra-quiet: Naudojant ultragarso technologiją, nr. erzinantį triukšmą bus pagamintas per dulkinimo.Ji nebus sutrikdyti savo miego ar darbo, pridėti mėgstamų eterinių aliejų, atleiskite malonus aromatas, pagerinti oro kokybę, ir padaryti savo gyvenimą daugiau laimingų.

Automatinio išjungimo funkcija, be vandens: Šis aromatas difuzorius gali būti naudojamas ir 15-18 val., o vandens bako talpa 700 ml.Šis eterinis aliejus difuzoriaus yra suprojektuoti su automatinio išjungimo funkcija, be vandens.Ji automatiškai išsijungia, kai vandens yra naudojama siekiant užtikrinti jūsų saugą ir apsaugoti aromato difuzorius.

Nuotolinio valdymo ir 7 raminantis LED žibintai: 700ml eterinis aliejus difuzoriaus palaiko nuotolinio valdymo (įskaitant nuotolinio valdymo pulte), kuris yra patogiau nuotolinis valdymas.Jūs galite pakeisti šviesos spalvą ir laiko režimu per nuotolinio valdymo pultą.Jis gali veikti iki 10 valandų, purškimo galia efektas yra puikus, 30 ml/val., nėra BPA, tinka kambario plotas 20-40 kvadratinių metrų.Puikus pasirinkimas miegamieji, vaikų kambariai ir biurai.

Šio aromato difuzorius netrukdys jūsų studijoms, darbą ar miegoti.Geriausia dovana: Aromaterapija eterinis aliejus difuzoriaus naudoja super modernus medienos grūdų, kaip dekoratyvinis gabalas.Suteikti šį cute difuzoriaus kaip dovana savo draugams ir šeimos nariams.Mėgėjams yra geras pasirinkimas.

Kodėl verta rinktis mus?

1. Mūsų eterinis aliejus difuzoriaus purškalai daugiau purškalai ir net platesnis, nei kitų difuzoriai, leidžia jums naudoti eterinių aliejų, patogiai, saugiai ir efektyviai.

2. Ultra quiet užtikrinti, kad jums miegoti patogiai ir lengvai prisitaikyti prie darbo vietos.

Didelės talpos ir puikus purškimo galia

Šis aromatas drėkintuvas gali turėti 700 ml vandens ir paleisti nuolat per 8 valandas.Jis automatiškai išsijungtų, kai vanduo senka saugai užtikrinti.

4 laikmačio funkcijos

Keturių nustatymo režimai: 1 val., 3 val, 6 val, ar nuolatos.Sukurti ramią, atpalaiduojančią ir saugią aplinką.

Šis difuzorius yra labai ramioje darbe.Ji skleidžia švelnią purškalas, kuris gali minkština ir drėkina sausas ir chapped odos žiemą.Ji taip pat gali padėti jums kvėpuoti geriau, kai įjungiate oro kondicionierius ir užmiega.

Kištuko Tipas: JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Japonija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

pastaba:

1.Kai vanduo senka, energija bus automatiškai išjungti.Nejunkite elektros energiją, kai nėra vandens.

2.Labiausiai purškimo galia problemų priežastis yra netinkama veikla (prašome pridėti vandens ir aliejaus pagal vartotojo instrukcijų).

spalva:Medienos tekstūros spalva

Medžiaga:ABS

dydis:168x115mm

Pakuotės Turinys:

1 x Drėkintuvas

1 x nuotolinio valdymo pultas

1 x adapteris

1 x Vartotojo vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Ariasana Difuzer, 3 In 1 Eterinis Aliejus Difuzoriaus, Himist Usb Oro Drėkintuvas, Aromaterapija Difuzinis, Aromatinės Lempos Aliejaus, Aromatas Difuzinis, Aromato Difuzorius Laikmatis, Drėkintuvas Laikmatis, Difuzinis, Humidifi.

Talpa 1.1-2.5 L
Sertifikavimo NĖRA
Įtampa (V) 5V
Prekės Pavadinimas FGHGF
Galia (W) 5w
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Triukšmo 36db

Parašykite savo atsiliepimą!

Rūkas oro Drėkintuvai, Miegamojo,700Ml Nuotolinio Valdymo eterinis Aliejus Difuzoriaus su Spalvų Šviesos Mielas Žuvies Modelis JAV Plug

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai