Mados Dangus Mėlynas Motina Pearl Shell Juostelės Laisvi "PASIDARYK pats" Apvalūs Karoliukai Papuošalai, Aksesuarai, Karoliukai xsb160

€2.40

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w129364

medžiaga:shell

spalva:mėlyna

iš šono dydis:25mm

skylės dydis:kaip 14mm

kiekis:vienos pakuotės(16 gabaliukų vieną kryptį)

įpakavimas:oppbag

Pristatymas:

Klausimas: Ar turite nemokamas pristatymas?

A: Taip, turime.Mes paprastai siunčiama kad jūs per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.

Q: Kaip apie tai?

A: Tai dažniausiai reikia apie 40-60 darbo dienų pristatyti laiku, ir tai nėra stabili.Tai esay prarasti!Ji taip pat negali būti stebimi.

Q: Ar turite geriau laivybos būdas?

A: Jūs galite pasirinkti Kinija paštu Registruotu Oro mai,epacket, www.juozasrimkus.lt standartinis pristatymas arba greituoju būdu(pavyzdžiui, DHL, "Fedex"...) Jie yra stabili ir gali būti fiksuojami.

Q: china post regestered oro paštu,epacket,www.juozasrimkus.lt standartinio laivybos mokestis poreikius, pirkėjo darbo užmokesčio, laivybos mokestis, taip pat galite padaryti nemokamas pristatymas??

A: Taip, jei jūsų užsakymo suma mokestis yra daugiau nei 10USD.Tada mes taip pat suteiks jums nemokamas pristatymas per Kinijos paštu registruotu oro paštu,epacket,www.juozasrimkus.lt standartinis pristatymas.

jei jūsų užsakymo suma mokestis yra daugiau nei 120 USD, Tada mes taip pat gali suteikti jums nemokamai pristatymas per express!

Prašome Perskaityti Prieš Jums Pirkti

Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl apšvietimo) ir flash naudojami fotografija arba padidinti nuotrauką arba parametrai, kompiuterių monitoriai.

Prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį,prašome reger Aprašymas dydžio detials.Dydis ir trukmė yra apytiksliai, bet paprastai labai artimas.Ačiū!

Shippment Mes laivas visame pasaulyje.Paprastai,mes išsiųsti prekes jums throgh Kinijos oro paštu nemokamai.Jei jums reikia prekių skubiai,palikite mums žinutę,tada mes galime kalbėti daugiau apie shippment.Jeigu jūsų užsakymo suma yra didesnė nei $300,mes išsiųsti prekes jums per express " kompanija, ir mes palikti pranešimą jums.Kartu pristatymas, siūlome sujungti laivybos nuolaida, kartu daiktai turi būti išmokėta vieną operaciją.Įsitikinkite, adresą, kurį užregistruota, yra teisinga, nes mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresai.Prašome suprasti, kad laivybos ir tvarkymo tarifai už jūsų daiktai yra ne tik pašto mokestį, bet, tvarkymo, perdirbimo, pakavimo savo daiktus taip pat.

PRANEŠIMAS

we will ship žemę per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.Kadangi tai yra tarptautinė laivyba,delvery laikas yra maždaug 14-20(ar daugiau) busniess dienų atvykti į daugelyje šalių.Kai kurioms šalims ar kaimo vietovėse,tai gali užtrukti dar ilgiau, nes rečiau, oro ir inspektavimo per sieną.

(Jūsų naudai,mes rekomenduojame jums galėtų sumokėti už prekes, kaip įmanoma greičiau po pirkimo.Taigi, kad mes galime pasirūpinti jūsų sklypo po daug anksčiau.)

Kai gaunate prekes,prašome pateikti mums atitinkamų pastabų ir comfirm pristatymo metu, jeigu nėra jokių problemų.Jei kyla klausimų dėl prekių,prašome sutartį su jav pirmą kartą prieš jūs suteikiate mums komentaras!!

Kokių nors klausimų,nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimo

Mes priimame Escow mokėjimo Spalvingas Mėlyna Motina Pearl Shell Zebra Stripes Spurgos Akmeniniai Karoliukai 1 kryptis.Ieškoti sluoksnių perlamutras, ir blizgesį, ATSPINDŽIO ir ŠVIESTI paviršius.Jūs gausite panašų daiktą, kaip paveikslėlyje!Dydis : (Apie): 25 mm Ilgis : (Apytiksliai) 15 cm Masė : (Apytiksliai) 26 g.

Žymos:Juoda Perlai Perlas, Iškirpti Perlamutru, Juoda Perlamutru, Shell Perlų Liemenėlė, Violetinė Shell Perlų, Mėlynas Dangus Karoliai, 8mm Perlų Vėrinį, Motina Shell, Motina Shell, Motina Perlų Pakabukas.

Naudojimas Apdaila
Prekės Svoris 1.2g
Bauda ar Mados Mados
Stilius "PASIDARYK pats"
Formos ROUND
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Forma Apvalios Formos
Medžiaga shell
Metalo Tipas NĖRA
Spalva Dangaus Mėlyna
Dydis 25 mm
Išorinis Skersmuo 25mm
Kiekis Viena kryptis
Pakavimas oppbag
Prekės Pavadinimas youe švietė
Modelio Numeris xsb160

Parašykite savo atsiliepimą!

Mados Dangus Mėlynas Motina Pearl Shell Juostelės Laisvi "PASIDARYK pats" Apvalūs Karoliukai Papuošalai, Aksesuarai, Karoliukai xsb160

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai