SS16 3.8-4.0 mm 10 Metrų Taurės Grandinės Siam Siūti Masės kalnų krištolas Grandinės Aukso Bazės

€10.05

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w129011

Produkto Pavadinimas: Masės kalnų krištolas Grandinės kalnų krištolas Dydis: SS16 3.8-4.0 mm kalnų krištolas Spalva: Siam Įpakavimas: 10 Metrų/9.14 metrų Metalinio Pagrindo Spalva: Aukso Bazės Naudojimas: Krepšiai Drabužis, Batai

Foto Parodyti:

Aišku, Kristalų ir Crystal AB jūsų Pasirinkti:

Aukso Bazės Spalvų Grandinės Jūsų Pasirinkti:

Sidabro Pagrindo Spalvos Grandinės Jūsų Pasirinkti: 1 Dėmesį: kiekvienas kiekis yra matuojamas mašina,nėra labai tiksliai išmatuoti.kiekvienoje pakuotėje yra apie 10 metrų,ji gali iš 9.0-9.6 metrų.kiekis gavote gali šiek tiek ilgesnis arba trumpesnis kaip 10 metrų.įsitikinkite, kad galite jį priimti.Dėmesio 2: taurė grandinės yra producted pagal įranga, neišvengiamai yra keletas cirkonio nukristi.Prašome nesijaudinkite apie tai, tai neturės įtakos įprastiniam naudojimui.Toliau parodyta, kaip pataisyti.

Siuvimo Kristalai Letena jūsų pasirinkti:

Strazdų Aplikacijos jūsų Pasirinkti:

Siuvimo dėl Cirkonio Jūsų Pasirinkti:

Nagų Dailės Cirkonio Pasirinkti: Nagų Dailės Cirkonio: Nagų dailės strazdų, kas yra klijai, aplinkos apsauga, daugiausia naudojami nagų dailės, rankinės, batai ir colthes.Butas apačioje akmens be klijų pagrindo ir Jis turi būti priklijuotas prie objekto.Medžiaga: Man-made Crystal stiklo Klijavimas: Strazdų yra dydžio, naudojant terminą "ss", arba akmens dydis, nurodant numerį nurodyti dydžio (e.g.SS8 yra lygiavertis 2.3 mm, SS10 yra 2,8 mm).SS yra dažniausiai naudojama drabužiams reiškia, o PP (arba perlų plokštė) yra naudojamas papuošalų.Spalvos: Crystal clerar, Spalvos, kalnų krištolas, Crystal AB Spalvos, AB.Crystal clear ateina iš originalo stiklo spalva be kitos spalvos, žmonės vertina kokybę visada remiasi visiškai aišku, spalva, spalvos cirkonio yra iš spalvoto stiklo medžiaga, cuted po aušinimo.AB " (Aurora Borealis) dangos kristalų ir spalvos, kalnų krištolas gali padaryti akmenys spindi, kaip pašvaistės.Į kinijos rinką kokybės krištolo sumažėjo, nes žmonės, tvirtai prašymas maža kaina, AB spalvos yra vis daugiau ir daugiau reikia, o ne iš originalių spalvų.

Apmokėjimas: (1).Galite naudoti Kredito kortelės,Western Union ar kitu būdu, kad www.juozasrimkus.lt sutinka apmokėti savo užsakymus. (2)..Jūs galite susisiekti su savo vietos pašto ir tyrimo su jais.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. (3), Prieš jums padaryti mokėjimo,prašome patikrinkite, ar jūsų adresas ir kita žinutė yra teisinga.Vežimą: (1).Mes paprastai laivas savo daiktus per 3 darbo dienas nuo gavimo jūsų mokėjimą. (2).Mes paprastai laivas per china post " oro paštas,EMS,FEdEX,DHL,UPS ir t.t. (3).Kinija paštu, oro paštu, tai gali trunka 15-30 darbo dienomis pristatymo (priklauso nuo šalies),EMS express pristatymas paprastai trunka 5~10 darbo dienas (priklauso nuo šalies),DHL,UPS,FEDEX express pristatymas paprastai trunka 3~5 darbo dienas (priklauso nuo šalies).Grąžinimo politika: (1).Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas, nes gaunate prekes. (2).Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Mūsų laivybos mokestis apima tvarkymo mokesčiai, pakavimo medžiagos ir kitas susijusias išlaidas. (3).Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų prekėmis, prašome palikti 5 Stra atsiliepimų.Jei jūsų netenkina , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padarysime viską už jus . *Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Prašome atkreipti dėmesį: - Kai tu atėjai į mūsų parduotuvėje pagrindiniame puslapyje, prašau, paspauskite"įtraukti jį į parduotuvę sąrašą"įtraukti mūsų parduotuvėje, taip, kad jūs galite lengvai rasti mūsų parduotuvėje šalia laikas ir vieta užsakymą.

Žymos:Grandinės Masės, Taurės Grandinės Raudona, Grandinės Kalnų Krištolas, Stiklo Taurės Grandinės, Puodeliai Seksualus Grandinės, Kristalų Ant Grandinės, Pearl Taurės Grandinės, Grandinės Mažosios Taurės, Moterų Taurės Grandinės, Rhineston Apdaila.

PREK.KOD 10 metrų
Tipas Letena Nedaug Letena Grandinės
Medžiaga Stiklas
Prekės Pavadinimas PRINCECRYSTAL
Pakavimas 10 Metrų/roll
Naudoti Krepšiai Drabužis, Batai Vestuvinė Suknelė
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Produkto Pavadinimas Kalnų Krištolas Masės Grandinės
Formos Aikštė
Technics Siūti
Modelio Numeris SS16
Stilius Butas Atgal
Produkto Tipas Cirkonio
Kalnų Krištolas Dydis SS16 3.8-4.0 MM
Dydis ss16
Metalo Pagrindo Spalva Aukso Bazės

Parašykite savo atsiliepimą!

SS16 3.8-4.0 mm 10 Metrų Taurės Grandinės Siam Siūti Masės kalnų krištolas Grandinės Aukso Bazės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai