YANKSMART Vonios kambarys Kabinoje Sumontuoti Torneira Para Banheiro Singel Skylę Counter Baseino Kriauklės Maišytuvas Laivo Bakstelėkite Maišytuvas 8349

€40.22

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w128392

Specifikacija

Produkto Aprašymas

Krioklys, Vonios maišytuvas

Tinkama Vieta

Vonios kambarys

Konfigūracija

Krioklys

Statybos

Keramikos Kasetė

Apdailos Medžiagos

"chrome"

Savybės: Brand new langelyje, pasirengę į laivą.Tvirtos Kietos Žalvario Statybos.Poliruoto Chromo apdaila.Lašinamas be Keramikos disko kasetė, sklandų ir ilgalaikį veikimą.Lengva valyti.Gali būti valomi su švelniu muilu užtikrinti ne apjuodinti gyvenimo blizgesį.Visiškai su karšto ir šalto vandens žarnos ir jų priedai.Ateina su 24 mėnesių gamybos garantija.

galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.jūs turite 3 dienas mokėti po jums vieta užsakymas sėkmingai, jei jūs negalite patikrinti sėkmingai ,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą ,jei jūs vis dar negali mokėti , prašome siųsti el. paštu www.juozasrimkus.lt prašyti pagalbos .

Mes laivas dauguma straipsnių per china post, reikia apie 20-45 darbo dienų .Mes laivas elementus visame pasaulyje, Pirkėjas turi patikrinti elementą, kai prekės pristatomos, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiųsti jums naują, jei būtina, tai yra labai vertinama nuotolinio rajonų, papildomos pristatymo kaina bus: 20-45 usd

Atkreipkite dėmesį :Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina .Prašome suprasti, kad kartais bus muitinės mokesčių,mes negali kontroliuoti ,iš anksto dėkojame už supratimą.

Ateina su 2 metų gamybos garantija Biržoje brokuotą prekę per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos.Pristatymas žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus artimiausiu metu.Mes atsakyti į jūsų klausimą,elektroniniu paštu, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą už atsakymus.

Aš apibūdinu daiktus, taip pat galiu.Jei aš praleidau kažką, prašome leiskite man žinoti.Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį.

Žymos:Skiltyje Dušo, Moe, Vonios Kambarys Dušo Komplektas, Baseino Plovimo, Stiklas Kriauklės, Baseino Rinkinys, Skydelis Dušo, Stiklinis Praustuvas, Stalviršio, Dušo Komplektas.

Diegimo Tipas Kabinoje Sumontuoti
Rankenų Vienu Rankena
Karšto & Šalto Vandens Taip
Tipas Baseino Maišytuvai
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Modelio Numeris 8349
Stilius Šiuolaikinio
Prekės Pavadinimas YANKSMART
Paviršiaus Apdorojimas Poliruotas Chromo
Svoris Pakuotėje 2kg
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Spalva "chrome".

Parašykite savo atsiliepimą!

YANKSMART Vonios kambarys Kabinoje Sumontuoti Torneira Para Banheiro Singel Skylę Counter Baseino Kriauklės Maišytuvas Laivo Bakstelėkite Maišytuvas 8349

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai