4PCS Vonios Bomba, Vonios Druska, Vonios Kamuolys Odos Balinimo Atjauninimo Home Hotel Vonios, SPA Kūno Švaresnis Burbulas Fizzer Vonios Bomba

€7.16

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w12826

4PCS Džiovinti flowe Vonios Bombų Drėkina Vonios Druska Muilo Burbulas Dušo Bombų Kamuolys Kūno Švaresnis Spa eterinio Aliejaus 100 g/vnt.

Techniniai duomenys:

Kiekis: 4Pcs/Set Pakuotės Svoris: Apie 420g Vieno Svoris:100 g/Vnt. Kvapas: Žalioji Arbata, levandų, vandenyno,rožių skonio

Savybės:

1. Pašalinti atsisakė grubus raguotas, pavyzdžiui, kaip jūsų alkūnė, kelio ir jūsų kulnas.Oda tampa lygesnė grandomosios. 2. Mūsų maudymosi kamuolys sudėtyje nėra dirbtinių pigmentai ir dažikliai.Tai nereiškia, purvinas jūsų odos ir vonia. 3. Ji padeda pašalinti skausmas ir sustingimas, sąnarių ir raumenų.Sinusinio perkrovos yra atleidžiamas ir įtampa yra ištemptas. 4.Naudojant visų rankų meistriškumo, ji gamina įvairių formų, gero putojimo efektą ir daug putos, kuri leidžia jums jaustis labai šviežios patirties įprasta maudymosi.

Pastaba:

Šis produktas skirtas tik išoriniam naudojimui.Nenaudokite žaizdos, odos.Šis produktas nėra pakaitalas medicina.Prašome naudoti jį iš karto po atidarymo.Prašome įdėti šį produktą į šešėlį, kai saulė nėra šaudyti tiesiai.

Aprašymas:

Pagrindinė sudedamoji produkto natrio vandenilio karbonatas, citrinų rūgštis, celiuliozė, natrio sulfatas.Naudoti vertus technologiją, gamina įvairių formų, gero putojimo efektą, daug putų, kad jaučiatės labai keista patirtis įprasta vonia .Pagrindinė paskirtis: odos šveitimo, lupimo, patikslinkite poras, stabdžių nuovargis, sterilizuoti ir antipruritic ir pan..Druska / sprogstamųjų druska yra naudojamas produktas priklauso spa, spa vonia, vonia, yra produktas, naudojamas kūno priežiūros, bendras vonios.Druska vonios turi šias funkcijas: įjungimo kompaktiškas odą, sumažinti nugaros skausmas, raumenų skausmas, dismenorėja, šaltos rankos ir kojos, pagerinti kraujo apytaką.Reguliuoja medžiagų apykaitą ir endokrininę sistemą, sumažinti spuogai, spuogai, egzema, dermatitas, sausa, niežėjimas, įtrūkimai ir grybelinės infekcijos ir kitų odos problemų.Jis taip pat gali žaisti priešuždegiminį poveikį, malšina nuovargį ir atpalaiduoja nervų.Padidinti deguonies kiekį galvos smegenų ląsteles ir remonto padarytos žalos naudojant per daug smegenų.Ji taip pat gali sumažinti fizinio diskomforto, kurį sukelia cukrinį diabetą ir pan.Ji yra dažnai naudojama medžiagų apykaitą, kūno!Naudojimas: produktas yra dedama druskos vonia, vandens, kūno bus mirkyti sūriame vandenyje, rub masažas, tada nuplaukite švariu, naudoti vonios kamuolys, putos, rankšluosčiai ir kiti geresnis efektas.

Žymos:Pipirai, Burbulų Vonios Kambarys, Natrio, Pyragas šuo, Rūgšties Miltelių, Jūros Druska, Kamuolys Vonia, Peilis Muilas, Vonios Bomba Vaivorykštė, Vonios Fizzer Svarbu.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris RO02
Kiekis 4pcs
Elemento Tipas Vonia
Komponentas Kepimo soda, citrinos rūgštis, celiuliozė, natrio hidroksidas, eterinių aliejų,
NET WT 100 g/vnt.

Parašykite savo atsiliepimą!

4PCS Vonios Bomba, Vonios Druska, Vonios Kamuolys Odos Balinimo Atjauninimo Home Hotel Vonios, SPA Kūno Švaresnis Burbulas Fizzer Vonios Bomba

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai