Unikalus Memorial "Keychain" Angel Wing Širdies Formos Nerūdijančio Plieno Žiedas Raktams Šeimos Asmeninį Atminimo Dovana Apdailos 2021

€1.61

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w12747

Aprašymas:

1. "Viena iš mano širdies yra danguje".Tai yra unikali dovana, kad padeda įsiminti mirus mylimam žmogui amžinai.

2. Dydis: dydis širdies formos pakabukas yra apie 1,4 cm, ir dydis, raktų žiedas yra apie 1,2 cm.Puikus dydis tinka automobilį ar namą keychains.Po specialaus dizaino, širdis turi išskirtinį sparnus, pakabučiai, išskirtinį meistriškumą.Labai poliruoti ir atrodo puikiai.

3. Medžiaga: Angelo sparno papuošalai ir keychains yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, kuris yra labai didelis nuo rūdijimo ir korozijos atsparus, patvarus ir hipoalergicznych.

4. Puiki atminimo dovana.Prasmingas pultelio išreikšti savo mintis ir meilė.Idealus užuojautos dovana paminėti tėvas, motina, senelis, močiutė, sesuo, brolis ar kiti šeimos nariai.

5. Išlaikyti savo mylimą gražus suvenyrai visada su jumis.Puikus būdas prisiminti prarado mylimam žmogui.

Specifikacija:

Svoris: apie 19g

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Matmenys(apytiksl.): meilė 35mm/1.38 tam, raktų žiedas 30mm/1.18 į

Pakuotė: opp krepšys

Pakavimo Sąrašas:

1*Angelo Sparnu Apdaila

Žymos:Angel Derva, Angelas Pakabukas, Motinos Diena, Angel, Porą, Grandinės Raktas, Angel Raktų žiedas, Angel Wing "keychain", Daisy Paketų Prižiūrėtojų Raktinę, Senelis Metu, Angel Raktas.

Nėra. Kabliukų 1
Medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Gyvūnų

Parašykite savo atsiliepimą!

Unikalus Memorial "Keychain" Angel Wing Širdies Formos Nerūdijančio Plieno Žiedas Raktams Šeimos Asmeninį Atminimo Dovana Apdailos 2021

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai