Mados, Vyrai Sporto Karinės Kvarciniai Laikrodžiai SMAEL Laikrodis Vyrams, Skaitmeniniai Nerūdijančio Plieno relogio 9619 Vyrų Laikrodžiai Atsparus Vandeniui

€17.57

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w127260

Mados, Vyrai Sporto Karinės Kvarciniai Laikrodžiai SMAEL Laikrodis Vyrams, Skaitmeniniai Nerūdijančio Plieno relogio 9619 Vyrų Laikrodžiai Atsparus Vandeniui

Stiliaus Tema: SMAEL vyrų laikrodžiai, nerūdijančio plieno,laikrodis vyrams, sporto vandeniui,kvarciniai laikrodžiai vyrams su aukštos kokybės atsparumas spaudimui, white, laikrodžiai vyrams,projektavimas, lauko sporto,padaryti paauglys, jaunuolis.Laivybos ir Pakuotė:

Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą.Ji paprastai trunka apie 30-60 darbo dienų pristatyti paketą į paskirties(atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau).Tuo tarpu,jūs galite pasirinkti, ar AVS DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai(Prašome patvirtinkite, gavėjo vardą ir siuntimo informacija prieš pateikiant užsakymą).

Specialių Skelbimas:

Brazilija: CPF ar CNPJ id reikalauti.Ji paprastai užtrunka nuo 60 iki 90 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Rusijos Federacijos: VISĄ RECIOIENT PAVADINIMAS yra būtinas.Ji paprastai trunka apie 90 iki 120 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiami ir Neutralūs Atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Mokesčių:

Mes pasiryžę suteikti mūsų produktus už optimalią kainą.Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo mokesčių dalyvauja,pavyzdžiui, Importo Mokesčių,PVM ir pan.Jei paskirties vieta yra Brazilijoje, prašome pateikti savo CPF ar CNPJ, kai jūs pateikiate užsakymą, taip, kad iki minimumo sumažinti logistikos problemos.

Grįžti:

1.Jei produktas nėra geros būklės, prašome susisiekti su mumis prieš grąžindamas prekę.Mes atsiųsime kitą naują daiktą, kaip pakeisti kuo gavimo grąžinami paketą.

2.Prašome grąžinti nekokybišką prekę per Registruotu oro paštu-per 5 kalendorines dienas po to kai jūs gaunate užsakymą.

3.Prašome grąžinti paketą, kaip mažas, kaip įmanoma, ir prašome, kad atgal krovinių mažesnis nei 5,00 USD.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Įvertinkite šią operaciją: pateikite 5-žvaigždučių šlovė!

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių Atsiliepimus, mes su malonumu tenkinančio sprendimo.Garantinis Aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais; Jei ji yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti(dirbtinio sugadintas, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę) Dear Klientas: Mes dirbame 9 AM iki 6 PM,Jei turite bet kurį klausimą, ar patarti,prašome nedvejodami kreipkitės arba siųsti mums žinutę.Prašome nedvejodami susisiekite su manimi arba palikti žinutę užsakymo skyriuje.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas!

♥ Tikiuosi, kad jūs have a nice day! ♥

Žymos:G šoko Sanda, Senor žiūrėti, Smael žiūrėti Mi, Smael Pardavimo žiūrėti, Daug Smael žiūrėti, Vyrai Smael žiūrėti, Tasgo žiūrėti, Pirkti Smael žiūrėti, Novo Smael žiūrėti, Vyrai Smael žiūrėti.

Ciferblato Skersmuo 45mm
Spalva Juoda žiūrėti,Aukso,Mėlyna,Raudona,Sidabrinė
Prekės Pavadinimas smael
Juostos Plotis 20,5 mm
Einzelteil-Art Relogio Masculino militar
Minios relogio masculino skaitmeninis
Byla Storis 12mm
Funkcija chronografas vyrų laikrodžiai
Bylos Medžiaga Lydinys
Atsparus vandeniui vyrų laikrodžiai atsparus vandeniui
Grupė Medžiagos Tipas nerūdijančio plieno
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Elemento Tipas karinės žiūrėti vyrų armija
Feature2 kvarciniai laikrodžiai vyrams prabangos prekės
Užsegimas Tipas Kvarciniai Laikrodžiai 30M atsparus Vandeniui
Judėjimas KVARCAS
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Juostos Ilgis 22cm
Prekės Markenname SMAEL Vyrai Žiūrėti Vandeniui
Stilius Mada & Atsitiktinis
Modelio Numeris SL-9619
Byloje Formos ROUND

Parašykite savo atsiliepimą!

Mados, Vyrai Sporto Karinės Kvarciniai Laikrodžiai SMAEL Laikrodis Vyrams, Skaitmeniniai Nerūdijančio Plieno relogio 9619 Vyrų Laikrodžiai Atsparus Vandeniui

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai