2vnt Sienos Montuojamas stalčiuko Daugiafunkcį Šaldytuvas Sienos Sandėliavimo Lentynos Stovas Įvairenybės Organizatorius Turėtojas, Vonios kambarys, Virtuvė,

€16.44

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w126668

Aprašymas

Šis punktas yra daugiafunkcinis sienos laikymo lentynos.Su klijais, lipdukai tvirtai prilimpa ant galinės bagažinės, jis gali stipriai prilimpa prie sienos, ir jums bus pasirengusi saugojimo jūsų nuotolinio, mobilųjį telefoną imti, ausinės, akiniai ir kt.Išlaikyti savo counter aišku iš griozdai ir tikrai šviesą savo namuose.

Savybės

- Spalva: Mėlyna pilka.

- Medžiaga: PP.

- Dydis: 21.5 x 21.5 x3.52cm.

- Stilingas ir paprastas dizainas, patogus ir elegantiškas, nereikia punch skylės.

- Modernus dizainas puikiai dera su bet kokia apdaila iš namų projektavimas.

- Iš kietos PP plastiko, sienos laikiklis ateina su patvariais dviguba lipni, labai lengvas ir patvarus, jis gali būti montuojamas į minutes, išlaikyti savo mažųjų daiktų, tvarkinga ir organizuota.

- Sumažinti netvarką ir išspręsti savo saugojimo problemas.

- Idealiai tinka biuro, namo, bendrabučio, rv.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

2 x stalčiuko

Žymos:Nešiojamų Batų Lentyna, Sandėliavimo Lentynos, Virtuvės Patiekalas Skardos Drainer Stovas Su Dangčiu, Batų Lentyna Moteris, Lauke šaldytuvas, Virtuvės Palangė, Apvalios Batų Lentyna, Spinta Lentyna, Siauras Stovo, Magnetas Lentynos.

Modelio Numeris Sandėliavimo Laikikliai
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Dydis M
Taikomas Vietos Už Durų, Arba Ant Sienos
Nėra. Pakopų Vieną
Funkcija Eco-Friendly
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Medžiaga Guma
Naudoti Įvairenybės
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Prekės Pavadinimas OUNONA

Parašykite savo atsiliepimą!

2vnt Sienos Montuojamas stalčiuko Daugiafunkcį Šaldytuvas Sienos Sandėliavimo Lentynos Stovas Įvairenybės Organizatorius Turėtojas, Vonios kambarys, Virtuvė,

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai