Vaisių Kūdikių Teether Saugos Silikono Teethers Kūdikių Kūdikiams, Vaikams Kramtyti Dantų Žaislai, Kūdikių Dantų Priežiūros Stiprinimas Dantų Žaislai

€0.73

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w122282

Produkto Pavadinimas: Vaisių Kūdikių Teether Saugos Silikono Teethers Kūdikių Kūdikiams, Vaikams Kramtyti Dantų Žaislai, Kūdikių Dantų Priežiūros Stiprinimas Dantų Žaislai

Produkto Funkcijos: Vaikų teether.Mediniai teether.Kramtyti žaislus.Silikono granulės.Perle silikono

Elemento Tipas: Baby teether

Prekės Informacija:

Savybės:

1.100% Brand New ir Aukštos kokybės

2.Medžiaga:Maisto Kokybės Silikono

3.Forma: Vaisių

4. Dydis: 9.3*4.7 cm

Patarimai:

1.Gaminio atsparumas temperatūrai: 120 laipsnių.

2.Taikoma amžius: 3 mėnesiai virš.

3.Dezinfekavimo būdas: virti į verdantį vandenį 3 minutėms.

Skelbimas:

1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus.

2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-2cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Dėkojame už supratimą.

Punktas Rodo:

Šios prekės yra Piršto teether

Mes griežtai gaminti produktus pagal tarptautinius gamybos standartus, siekiant užtikrinti produktų saugą ir bus ne pakenkti kūdikiui.

DUK:

1.Tikrasis produktas spalva ir nuotraukoje spalva skiriasi?

--Dėl šviesos ir ekraną, yra nedidelis skirtumas tarp tikrosios spalvos ir spalvų nuotraukos, kurios neturi įtakos produkto naudojimo.Prašome būti tikri, kad pirkti.

2.Kai pardavėjas laivas?

--Mes gamykla produktus, mes garantuojame pristatymo greitis produktų.Apskritai, mūsų pristatymo laikas yra 3-5 dienas (išskyrus švenčių dienas)

3.Po pristatymo pardavėjas, pirkėjas, kaip ilgai jūs galite gauti pakuotę?

- Įvairių logistikos metodus skirtingose šalyse turės įtakos transportavimo metu.Mes jums pasirinkti labiausiai tinkamas logistikos metodą, atsižvelgiant į jūsų šalį ir užsakymo sumos.

4.Grįžti & Grąžinti ? - Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Pristatymo kaina bus ne pirkėjo išlaidas. - Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.

- Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNINNG kainos PASIŪLYMO SUMĄ, išskyrus tuos atvejus, laivybos išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.

5. Apie Mokėjimo ? --Mes priimame Ali Vakarų Sąjunga, TT, PP ir mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO. --Apmokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienų nuo užsakymo.

6. Apie Atsiliepimą ? - Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas

Žymos:Kramtyti Karoliai, Silicio Teether, Silikono Teether Fotoaparatas, Autizmo Kramtyti Karoliai, Aštuonkojai Teether, Dantų Priemonė, Autizmo Teether, Kūdikių Medienos Kramtyti žaislas, Pandos Mažylis, Autizmo Kramtyti žaislas.

Medžiaga Silikono
Formos Raktas
Produkto Funkcijos 2 Mediniai teether
Dydis one size
Produkto Funkcijos 1 Kūdikių Teether
Modelio Numeris Kūdikių Teether
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Funkcijos 3 kramtyti žaislus
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Pakavimas Vieną pakrauti
Funkcija Dantų pasta
Modelio Tipas animacinių filmų
Produkto funkcijos 4 silikono granulės
Elemento Tipas Kūdikių Teether
Produkto funkcijos 5 Perle silikono
Amžius kūdikių

Parašykite savo atsiliepimą!

Vaisių Kūdikių Teether Saugos Silikono Teethers Kūdikių Kūdikiams, Vaikams Kramtyti Dantų Žaislai, Kūdikių Dantų Priežiūros Stiprinimas Dantų Žaislai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai