Originalus USB Įkrovimo lizdas Dokas Plug Jungtis Jack Mokestis Valdybos Flex Kabelis Xiaomi Poco X3 Redmi Pastaba 8T 9s 9 Pro

€6.79

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w121733

Originalus USB Įkrovimo lizdas Dokas Plug Jungtis Jack Mokestis Valdybos Flex Kabelis Xiaomi Poco X3 Redmi Pastaba 8T 9s 9 Pro

Produkto detalę:

1:šis produktas turi visus komponentus, palaiko greito įkrovimo, duomenų perdavimo ir aišku, mikrofonas.

2.Kiekvieną dalys išbandyti su specialiomis priemonėmis, ar pagrindinės plokštės iki laivo.

3.Visi mobiliojo telefono dalys yra atskirai supakuoti ir supakuoti į anti-static maišeliai, putplasčio dėžės, kad būtų užtikrinta sauga.

4.Produkto turime sandėlyje ir užtikrinti greitą pristatymą.

5.Prefektas tinka Xiaomi Poco X3 Redmi Pastaba 8T 9s 9 Pro.

6.Mes atnaujinti naujausia informacija apie produkto logistikos jums ir pasidalinti naujausia informacija mobiliųjų telefonų atsarginės dalys, į Kinijos rinką su jumis.

7.Produkto nuotrauką informacija:

Gerbiami pirkėjas,prašome atkreipti dėmesį į tai, prieš jums vieta tvarka :

Prašome patvirtinkite, kad jūsų asmens vardą ir pavardę , adresą , pašto kodas ir tel numeris atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą , priešingu atveju , tai yra įmanoma, kad jūs negalite gauti prekes .

Nemokamas pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , ji negali būti stebima po elementus kairėje Kinijos.Jei negalite priimti , prašome pasirinkti www.juozasrimkus.lt Standartinis pristatymas ar Epacket , kitas būdas , tačiau reikia mokėti už laivybos kaina .

Po Paslaugos:

1. Jei yra kokių nors problemų, kai gaunate prekes , prašome neatidaryti ginčą , nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums išspręsti problemą .

2. Kaip įprasta , ( Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas ) pristatymo laiką yra 16-35 darbo dienų .Jei ateina su specialiųjų aplinkybė ( Atostogų , politikos koregavimas , muitinės , nuotolinio valdymo srityje ir t.t.) , tai bus atidėtas .

3. Apsaugos laikas yra 60 dienas ( kelias šalis yra 90 dienų), per www.juozasrimkus.lt .Jei apsaugos laikas yra maždaug iki pabaigos ir jums nereikia gauti prekes , prašome susisiekti su manimi , yra trys būdai, kuriuos aš galiu jums padėti :a.Išplėsti apsaugos laiką .b.Išsiųsti prekes .c.Grąžinti pinigus .

PASTABA: Jei turite kokių nors problemų dėl prekės, prašome susisiekti su mumis prieš didinant ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, aš pabandyti mano geriausia, kad išspręsti šią problemą už jus.

Apie pristatymo būdus:

Žymos:Bm45, 8t Pastaba, Plokštė Redmi 8, Redmi Pastaba 8t Apačioje Valdyba, Valdybos Redmi 8 Pastaba, Valdybos Redmi Pastaba 8 Pro", Valdybos Redmi 8, Hongmi, 5g Interneto, Kaukė Xiaomi Redmi 8 Pastaba.

Naudoti USB Įkrovimo Dokas
1.Greito Įkrovimo Valdyba Už Xiaomi Poco X3
2.USB Įkrovimo lizdas Už Xiaomi Redmi 8T
3.USB Įkrovimo lizdas Už Xiaomi Redmi 9s
4.USB Įkrovimo lizdas Už Xiaomi Redmi 9 Pro
Prekės Pavadinimas New625
Modelio Numeris Už Xiaomi Poco X3 Redmi Pastaba 8T 9s 9 Pro
Sertifikavimo NĖRA
Suderinamos Prekės Xiaomi
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas BARAS

Parašykite savo atsiliepimą!

Originalus USB Įkrovimo lizdas Dokas Plug Jungtis Jack Mokestis Valdybos Flex Kabelis Xiaomi Poco X3 Redmi Pastaba 8T 9s 9 Pro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai