Aukštos kokybės 4 Gabalas liejimo apdaila ventiliacijos atspalvį lietaus, saulės, vėjo kreiptuvas lango antveidžiai I30

€93.09

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w121391

Aukštos kokybės 4 Gabalas liejimo apdaila ventiliacijos atspalvį lietaus, saulės, vėjo kreiptuvas lango antveidžiai I30

Kodėl įdiegti langų skydelius?

1. Kai oras, lyja, langai gali būti atidaryti, kuris gali veiksmingai apsaugo nuo lietaus teka į automobilį ar stiprus vėjas pučia tiesiai į automobilį.Tai lengva spręsti problemų, atverti langą, kad lietingą dieną.Kadangi oras buvo geras takumas lietingą dieną, jūs norite atidaryti langą ir įkvėpti oro.Lango nebus lijo iki Rainlin.Oro srautas išpučiamas ne automobilis bus ne tiesiogiai smūgis į veidą ir pakenkti vairuotojo ir keleivių.

2. Kai oras yra labai karšta, ji gali būti nuspalvinta, siekiant išvengti akinimo pusėje įtakos vairuotojo matomumo.Blokuoti šviesos tiesiai į automobilio tobulinti automobilį temperatūra.

3.Maisto produktams, su kvapų, tokių kaip dūmų ir sunki skonis automobilio viduje, lango tik reikia atidaryti dviejų ar trijų centimetrų, ir kvapas gali būti čiulpti iš automobilio, kuris yra efektyvesnis nei bet kuri oro kondicionavimo sistema.

Prašome Atkreipti Dėmesį, Kad:

1. Visi mūsų produkto kokybės užtikrinimas, mes visi daiktai yra realūs fotografavimas; technologijų, ekranas, apšvietimas, aplinkos apsaugos priežasčių gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, Prašome gauti natūra turi viršenybę.

2. Mes tik už prekės kainą ir siuntimo išlaidas , neįskaitant mokesčių ir kitų išlaidų.

3. Prašome prisiminti, tikrinimo paketą prisijungę paketas, malonu, pasirašyti paketą, jei jums rasti bet kokią žalą.mes nusipirkau draudimo kiekvienam paketui ir mes galime prašyti atlyginti.Taigi pls maloniai fotografuoti ir saugoti įrodymus.Mes siūlome jums padaryti montavimas savo vietos seminaras, tai yra profesinių įgūdžių ir carefulness reikia.

4. Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio modelio ir prekės jums reikia, mes atsiųsime elementą, ko jūs norite.Jei reikia grįžti gerai, nes negerai pirkti, pirkėjas turi mokėti už laivybos išlaidų ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra gera!Ačiū!

5. Dauguma kainų yra nemokamas pristatymas tik EMS, prašome suprasti, jei nuotolinio šalį ir adresą sukelti ne pakankamai laivybos kaina, mes susisieksime su jumis pridėti siuntimo išlaidų.Ačiū!

Apie Mokesčių : Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Mūsų kaina tik įskaitant elementą kaina ir siuntimo išlaidų.Apie Atsiliepimą : Kai jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus,mes taip pat suteiks jums 5 žvaigždučių.Jei yra problema, nedelsdami susisiekite su mumis , susisiekite su mumis naudodami mygtuką " Susisiekti su Pardavėju ".Mes stengiamės, kad būtų išspręsta problema už jus.Labai jums ačiū. ^_^

Žymos:Hyundai Ix35, Ix35, Hyundai Accent, "HYUNDAI", I20, I30, Hundai, Hyundai I30, Hyundai I20, I25.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MAULOA

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštos kokybės 4 Gabalas liejimo apdaila ventiliacijos atspalvį lietaus, saulės, vėjo kreiptuvas lango antveidžiai I30

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai