350ml, Virtuvė, Vonios kambarys Nešiojamų Muilo Dozatoriai Automatinė infraraudonųjų SPINDULIŲ Jutiklį Muilo Dozatorius Vonios kambarys Dušo Muilas Turėtojas

€9.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w120259

Kodėl pasirinkote mūsų automatinis muilo dozatorius?

Ar jums nusibodo tradicinis muilas dispener, kad turi ranka sanitiser?

Ar norite skatinti savo vaikams yra geras įprotis plauti rankas?

Jums neramu, baterija vis erozija, panaudojus keletą mėnesių?

Pasirinkite mūsų automatinis muilo dozatorius gali išspręsti visas jūsų worryings virš.

Muilas ir vanduo, sumaišytas su kartu

Sumaišyti Muilas su Išgrynintas Vanduo Santykis

Kaip sumaišykite muilu su vandeniu?

Prašome sumaišykite skystą muilą su išgrynintas vanduo santykiu 1:3 ir naudoti lazdele purtyti juos maišyti kartu.

Tinka įvairių rūšių muilas

Medžiaga: ABS

Talpa: 350ml/12oz

Darbo statusas: mėlynos šviesos

Žemas baterijos priminimo arba Išjungtas: raudona lemputė

Pakuotės Turinys:

1*Muilo dozatorius (neapima 3AA Baterijos)

1*Naudojimo Instrukcija Gauti sveiko gyvenimo įpročiai, nusiplaukite rankas.

Prašome prisiminti, kad nusiplaukite rankas prieš arba po valgio,čiaudėti,paliesti kai nešvarių dalykų,touch, mobilusis telefonas, ilgai laiko ir tt.

Naudokite mūsų touchless automatinis muilo dozatorius, plauti rankas, nereikia užpilkite skysto muilo ant rankų, bet daugiau.

Jums tiesiog reikia įdėti savo rankas, pagal infraraudonųjų spindulių jutiklio plotą ir palaukti 0,5 sekundės, putos, skystas muilas gaus iš automatiškai,sumažinti nuovargį rankas kruopščiai,kuris yra taip pat patogu naudoti-osios kasdieniame gyvenime.

Vandeniui bazės apsaugoti akumuliatoriaus skyriuje iš gauti mirkyti vandenyje,ir pratęsti gyvenimą savo muilo dozatorius.

Vartotojų patarimai:

Prašome patikrinti, ar baterijos paleisti, jei muilo dozatorius yra ne darbas, ir pabandykite diegti naujas 3 AA baterijos(neįtraukta)

Prašome laikyti paviršiaus vienetas švarus, nušluostykite muilo dozatorius su sausu rankšluosčiu, siekiant išvengti ilgalaikio erozijos pagal drėgnoje aplinkoje.

Prašome išjungti dozatorius, kai reikia jį perkelti, bet koks muilas teka, nes muilo dozatorius yra maitinamos jautrius infraraudonųjų spindulių jutiklis.

Žymos:Vilkimo Kablys Vilkimo Patrol, Om Simbolis Banga Anklets, Mickey Akiniai Nuo Saulės Etsy, Om Simbolis Pakabučiai Vyrai, Pen Ratai 64 Gb Juokdarys, Mickey Minnie Lipdukai, Mickey Vasaros Berniukų Rinkinys, Picturs Sonik Ežys, Honda Cbr 600 F4 Tarpikliai.

Medžiaga Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

350ml, Virtuvė, Vonios kambarys Nešiojamų Muilo Dozatoriai Automatinė infraraudonųjų SPINDULIŲ Jutiklį Muilo Dozatorius Vonios kambarys Dušo Muilas Turėtojas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai