Laimingas Halloween Naktį Sienos Dekoratyvinis Vinilinis Įrašas Sieninis Laikrodis Kaukolės Skeletas & Dvasios Derliaus Laikrodis Sieninis Žiūrėti Siaubo Apdaila

€15.62

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w120208

Derliaus Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis

Madinga retro vinilo laikrodis dabar mūsų parduotuvę!Viskas padaryta su dėmesio ir priežiūros.Daug dizaino.

Šie įrašai buvo iki šalinimo, todėl jie gauti naują gyvenimą kaip laikrodžiai.Tas derinys iš perdirbtų medžiagų ir aukštos kokybės apdaila daro savo sienos, išskirtinis!Įrašai dažnai senas, kiekvienas laikrodis turi savo istoriją.

Visi įrašai, yra padaryta su aistra, todėl dizainas yra originalus ir juos puikiai apdaila ant bet kurios sienos.Jie puikiai atrodo bet kurioje vietoje, neturi reikšmės, jei tai vaikų kambarys, žaidimų kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys, virtuvės, biuro ar koridoriuje.Mūsų laikrodis yra taip pat puiki idėja gimtadienio, vestuvių, jubiliejų ar Kalėdinė dovana.

Jei jūs turite kitą dizaino omenyje, kad jūs norite matyti savo namuose, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kaip mes darome užsakymą užsakymus su dideliu malonumu!

SPECIFIKACIJA:

Visi laikrodžiai gaminami iš 12 colių (30 cm) perdirbti vinilo įrašus.Norime suteikti jiems naują gyvenimą, tačiau mums rūpi aplinka.

Laikrodis Veidas yra Lipdukas

Vinilinės Plokštelės Etiketės Išsiųstas Atsitiktinai

Baterijos Tipas: 1 AA Baterijos (neįtraukta)

LAIKRODŽIO MECHANIZMAS:

Mes naudojame aukštos kokybės silent plūduriuojantis pusiausvyros mechanizmai.Mes nenori sutrikdyti savo miego.Jūsų geras nakties miegas yra labai svarbus mums.

PAKUOTĖ

Laikrodis siuntimas tvirtos, estetinį pakuotė pagaminta iš perdirbto popieriaus.Viskas yra profesionaliai suvynioti, mes naudojame polistirolo, viduje apsauginiai tarpikliai, kad jūsų produktas atlaikyti visus iššūkius per vežimą :).Mes dedame visas pastangas, kad jūsų siuntinys pasiekė savo paskirties vietą kaip galima greičiau ir nietknięty.

Namo Sienų Apdaila Nuoroda

LED Apšvietimo Funkcija:

Jums bus suteikta 16 Raktų, nuotolinio valdymo pultelis, pritaikyti spalvos sieninis laikrodis.LED komponentas yra USB powered.Su 5V DC adapteris bus išsiųstas kartu pagal savo pristatymo adresą.

Sveiki Užsakymą Užsakymo

PATINKA IDĖJA, BET NEPATINKA DIZAINAS?KURKIME NAUJĄ DRAUGE! – Tiesiog leiskite mums žinoti, ką jūs norėtumėte matyti savo ypatingą laikrodį ir mes parengsime naujas dizainas jums.

Mūsų dizaino komanda bus eskizas jūsų laikrodis dažniausiai per 24 valandos.Jūs galėsite jį peržiūrėti, komentuoti ir paprašyti patikslinimo (jei reikia), kol jūs esate visiškai patenkinti dizainas.

Žymos:Laikrodis Kaukolė, Siaubo Durų Lapas, Namo žiūrėti, Jolly Joker Laikrodžiai, Didelis Didžiulis Sieninis Laikrodis, Krano žiūrėti, Didelis Sieninis Laikrodis Stotis, Paklodės Siaubo Filmų, Vyrų Kaukolės žiūrėti, Skeleto Sieninis Laikrodis.

Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Derinys Atskiria
Funkcija Antikos Stilius
Korpuso Medžiaga Vinilinės Plokštelės
Medžiaga Plastikiniai
Sieninis Laikrodis Tipas 9 mm storio
Stilius Trumpai
Forma Vieno Veido
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Formos GEOMETRINIO
Yra Protingas Prietaisas No
Motivity Tipas KVARCAS
Ekrano Tipas Adata
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Abstraktus

Parašykite savo atsiliepimą!

Laimingas Halloween Naktį Sienos Dekoratyvinis Vinilinis Įrašas Sieninis Laikrodis Kaukolės Skeletas & Dvasios Derliaus Laikrodis Sieninis Žiūrėti Siaubo Apdaila

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai