8848 Kieto Vientiso Tinklelio Liemenėlės Kvėpuojantis Push Up Liemenėlė Patogiai Viena Lizdinė Moteriškas Apatinis Trikotažas, Seksualus Apatinis Trikotažas

€6.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w119319

8848 Kieto Vientiso Tinklelio Liemenėlės Kvėpuojantis Push Up Liemenėlė Patogiai Viena Lizdinė Moteriškas Apatinis Trikotažas, Seksualus Apatinis Trikotažas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Mes pažadą klientams geriausią kokybės + geriausia kaina + geriausias paslaugas

Dėmesio: Kadangi skirtingi kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, Spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Dėkojame už jūsų supratimą!

Mados liemenėlė liemenėlė 1: Liesos jūsų viršutinę kūno dalį į priekį 45 laipsnių kampu, patraukti jūsų krūtinė apačioje liemenėlė ratlankiai, ir patalpinti jūsų vidinės krūtinės taurės. 2: mygtukas "back" mygtuką, vieta, krūtinės pusėje, taurės ir atsistoti tiesiai į ją pakoreguoti. 3: Reguliuoti dirželio ilgio, kad tilptų. 4: Patikrinkite, ar liemenėlė yra stabili.Purtyti savo pečių, arba pakelti savo rankos, norėdami pamatyti, jei tai lengva patekti.

Skalbimo būdas: 1: Prašome išvalyti jį atskirai nuo kitų drabužių, kad būtų išvengta dažai valymo procesą. 2: nenaudokite baliklių, kad jį išvalyti, išvengti spalvos ar senėjimo. 3: Pasirinkite neutralų skalbiklį ir pamirkyti apie 10 minučių, prieš valymą. 4: Jei liemenėlė yra ratlankiai, prašome jį išplaukite rankomis.Venkite naudotis skalbimo mašina. 5: Nereikia įdėti liemenėlė į saulės poveikio.Prašome įdėti jį vėsioje ir gerai vėdinamoje vietoje ir leiskite jam išdžiūti.Pristatymas

1. Mūsų pristatymo procesas: Mokėti už sėkmę-Patikrinti sandėliavimo-Patikrinti drabužiai-Paštininkas pasiimti-laukia jūsų prisijungti.

2. Pristatymas būdas: Paprastai, mes išsiųsti šiuos produktus taip, kaip jums pasirinkti, jei jūs perkate urmu, mes pasirinkti greitas būdas siųsti.

3. Jei jums nereikia gauti prekes laiku, prašome susisiekti su mumis grąžinti arba pratęsti pirkėjo apsaugos laiką.Nesijaudinkite.

Pastabos

1. Prašome pasirinkti tinkamą dydį žiūrėkite mūsų dydžio diagramos, jis mums yra labai svarbi!Jei jūs nesuprantate, jūsų dydžio, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums.

2. Pagrindinė mūsų parduotuvė, yra ir daugiau produktų, jums reikės, kaip juos!

3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes jums suteiks pasitenkinimo.

Garantinis aptarnavimas

1. Jei gavote ir kaip mūsų daiktų, teigiami atsiliepimai yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jūs galite būti tikri, kad mums pavyks išspręsti problemą, geriausiu būdu.

Žymos:Rankų Darbo Muilas, Fotoaparato Objektyvai, Cowskin Diržai, Išpjovos Džinsai, Flanelė Rūbeliai, Hoodies Liemenės, Mados Siurbliai, Veido Skustuvai, Lowcost Pelės.

Liemenėlė Stilius Push Up
Prekės Pavadinimas elovegirl
Apdaila Kutas
Produkto Pavadinimas 0 Atgal Uždarymo Liemenėlės
Produkto Pavadinimas 8 Liemenėles moterims
Produkto Pavadinimas 3 Push Up Liemenėlė Nipelis Santykį
Spalva 6 Spalvos
Produkto Pavadinimas 4 Plonas formos taurės Bralette
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Keturių Kablys ir akių
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius sexy
Produkto Pavadinimas 5 Plius dydis liemenėlė
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris 8848
Produkto Pavadinimas 1 Kietosios spalvos, Patogus apatinis Trikotažas
Medžiaga Nailonas
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Juostos Tipas Pakoreguota-dirželiai
Produkto Pavadinimas 7 moterų apatiniai
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Liemenėlės
Produkto Pavadinimas 2 belaidžio liemenėlė
Produkto Pavadinimas 6 Seksualus Apatinis Trikotažas

Parašykite savo atsiliepimą!

8848 Kieto Vientiso Tinklelio Liemenėlės Kvėpuojantis Push Up Liemenėlė Patogiai Viena Lizdinė Moteriškas Apatinis Trikotažas, Seksualus Apatinis Trikotažas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai