Skirta 2017 m. Jeep Naujas Vadovas vidaus apdailos remonto centrinio valdymo taurės, ventiliacijos angos anglies pluošto, lipdukas.

€15.83

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w116303

Svarbių užuominų, Mūsų produktai yra tik specialios paskirties transporto priemonėms.Po to, kad yra baigtas, jūs privalote palikti žinutę apie metus ir transporto priemonės tipo jūsų automobilio.Išvengti klaidingų vežimą ir sukelti nuostoliai jums.Nepalikite automobilio metus ir modelių transporto priemonėse klaidingas pristatymo.Nuostolius padengia pati.Jei yra bet koks ginčas, šis raginimas yra įrodymai.Vairas yra dešinėje pusėje, automobilio (ne) pirkti.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą,

Diegimo instrukcijos: 1: paviršiaus valymas: pasta paviršiai turi būti švarūs ir sausi. 2: Produkto įklijuodami: prieš įklijuodami, produktas turi būti pateikti reikalingas dalis įrengti reguliuoti, nustatyti, montavimo padėtį produktą, ir tada nuplėšti raudona filmas įterpimo, operacija turėtų vengti pirštu ir kontaktiniai klijai, produkto įklijuoti po slėgis, klijai, pilno kontakto ir drėkinti. 3: aplinkos reikalavimai: darbo aplinka turėtų būti švarios ir sausos. 4: Aprašymas: produktai ir dalys turi būti įterptas 24 valandas be sąlyčio su vandeniu, o didesnės dulkių pasiekti darną skatinančios jėgos

Žymos:Wrangler Jk, Kamufliažas Polo Marškinėliai, Jeep Wrangler, Laikrodis Skrybėlė, įkrovos Kilimas, Jeep Wrangler Jk, Amc Variklio Galva, Jl Wrangler, Wrangler, Ieškinys Byloje Vtz.

Elemento Ilgio 1inch
Elemento Tipas Chromo Stilius
Medžiaga Anglies Pluošto
Modelis, Metai 17
Prekės Skersmuo 1inch
Specialios Funkcijos 1
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BQB
Prekės Svoris 1kg
Prekės Pavadinimas DING PENG BO
Automobilio Modelis 2017 naujus vadovus džipas
Modelio Pavadinimas 1
Elemento Aukštis 1inch
Elemento Plotis 1inch

Parašykite savo atsiliepimą!

Skirta 2017 m. Jeep Naujas Vadovas vidaus apdailos remonto centrinio valdymo taurės, ventiliacijos angos anglies pluošto, lipdukas.

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai