MISANANRYNE 20Pcs/box Moterų U-formos Pin Metalo Žiburių Įrašą plaukų segtukai Perlas Vestuvių Tiara Vestuvių Plaukų Aksesuarai, Didmeninė

€3.58

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w116049

Pastaba: 1.Atkreipkite dėmesį, kad dėl jūsų kompiuterio monitoriaus ekranas ir šviesos,spalvos, gali turėti tam tikrų skirtumas tarp nuotraukos ir realaus objekto.

2.Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

3.Mes esame įsipareigoję teikti geriausias paslaugas ir kokybę, kad kiekvienas klientas.Atsiliepimai yra labai svarbus mums, jei produktai turi kokių nors problemų, arba jums nėra patenkinti produkto, prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu, tada mes galime padaryti geriau už jus.

4.Didmeninė prekyba & drop laivyba.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Didmeninė, jei suma elemento yra per 150USD,mes galime siųsti elementą, jums EMS arba DHL nemokamai.

Žymos:Popieriaus Tiara Dėžutę, Karūnos Perlas, Crown Wed, Mažmeninės Prekybos Tiara Dėžutę, Diadem Pearl, Plaukų Metalo Stick, Kinijos Plaukų Stick, Kietas Klijuoti, Pearl Tiara, Plaukų Klijuoti Medienos.

Medžiaga Pearl
Stilius Klasikinis
Metalų Tipas cinko Lydinys
Tipas Plaukų Lazdos
Nemokamas Pristatymas Kad>150usd Nemokamai DHL\EMS
Modelio Numeris Q09138
Proga Kalėdų,Vakarėlį,Vestuves,Gimtadienį,
Formos\modelis GEOMETRINIO
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas MISANANRYNE
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija(Žemyninė)

Parašykite savo atsiliepimą!

MISANANRYNE 20Pcs/box Moterų U-formos Pin Metalo Žiburių Įrašą plaukų segtukai Perlas Vestuvių Tiara Vestuvių Plaukų Aksesuarai, Didmeninė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai