Dayoff Europos Perdavimo Pasisekė Karoliukai Hoopas Earrrings už Moteriški Papuošalai Dovana Punk Korėja Maži, Aukso Spalvos Rutuliukų Moterų Auskarai E717

€1.74

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w115816

Sveiki atvykę į Dayoff

Spalva:Kaip Nuotraukoje Parodyti

Medžiaga:Alloy

Kiekis:1Pair

prekės stilius:Hoopas Auskarai

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje:

Pristatymas: mes padaryti pristatymas Kinija paštu ir visos prekės mūsų parduotuvėje yra nemokama laivybos ,paprastai ji trunka 25 dienas gauti labiausiai šalyje ,kartais gali užtrukti kelias dienas ilgai sukelti orų kitų priežasčių,pls reikia kantrybės.

Ir jei jums reikia skubiai ir nenorite laukti ,galite mokėti už greitą pristatymą ,pavyzdžiui, DHL ,EMS,ji paprastai trunka 30 dolerių papildomai laivybos,ji bus jums su 3-5 dienas,ačiū už jūsų supratimą.

mes negalime prisiimti atsakomybės dėl jokių mokesčių .

Grįžti: Bet nepatenkintas,pls susisiekti su mumis ,mes padėsime išspręsti problemą ne pirmą kartą,ir suteikia jums sprendimą,jūs turite savo pasaulius.

Atsiliepimai: žinoma, kiekvienas kaip 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,jei jūs esate laimingas čia,tada pls palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų apie mane ,bet jeigu jūs nenorite,thats gerai,pabandykite susisiekti su manimi pirmą kartą prieš jūsų kitą veiksmų,kad bus daug appriciated,ačiū!

Turėti gerą laiką čia!

Žymos:Rose Tremolo žalvaris, Ozon Generatorius Koi, Vaivorykštė Mobiliojo Lova, Vaivorykštė Maxi Sijonas, Vaivorykštė Skystas Lūpų, Rosegold Crossbody, Rose Spausdinta Medžiaga, Rožių žiedlapiai Plakatas, Rosegold Leidiniai.

Prekės Pavadinimas Dayoff
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis GEOMETRINIO
Metalų Tipas cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Stilius Hoopas Auskarai
Modelio Numeris E717-T1
Lytis Vyriški
Elemento Tipas Auskarai
Auskarai Tipas Hoopas Auskarai
Dydis (Ilgis * Plotis) kaip foto
Medžiaga cinko Lydinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Dayoff Europos Perdavimo Pasisekė Karoliukai Hoopas Earrrings už Moteriški Papuošalai Dovana Punk Korėja Maži, Aukso Spalvos Rutuliukų Moterų Auskarai E717

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai