Nemokamas Pristatymas 7 M Ilgio Pripučiamas Reklamos Blimp Pripučiami Zeppelin/Dirižablis su savo Skirtingų Logotipų

€243.58

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w115773

Šis pripučiamas reklamos helio dirižablis arba blimp yra plačiai naudojama reklama ,parodos ir įvairūs renginiai.Galima užpildyti helio į blimp ir tada jis gali skristi į dangų.Ji pritrauks daugiau dėmesio ir iš toli.Ar jūs galite pakabinti ant kai jums užpildyti jį su oru.Tai yra toks įspūdingas ir patrauklus.

Su įvairių logo, bus suteikti jums daugiau .Ji padės žmonėms lengviau prisiminti.Galime išspausdinti įvairių logotipas jums.Nereikia daug pinigų, kad jį gauti, bet bus daugiau pelno.Taip pat ji yra lengva įdiegti.

Informaciją apie gaminį:

1. Specifikacijos: 7m Ilgio.baltos spalvos .Skirtingų spalvų, gali būti pagamintas.kai jums vieta, kad jūs galite pasakyti mums norimą spalvą.

2. Medžiaga: PVC .

3. Priėmimo amatų: naudojant litavimo,patvaresni;

4. Logotipo Spauda: dažymas purkštuvu.Mes galime spausdinti logotipus ant abiejų pusių nemokamai jums.Jei norite spausdinti savo logotipą ant blimp, pls siųsti man logo paveikslėlį savo nuorodą.Kartais, jei logotipas yra pernelyg sudėtingas, mes gal negali atsispausdinti jį ir jums.Pls siųsti mums patvirtinti, ne pirmas.Ačiū.

5. Pakuotė: canton dėžutę

6 .Laivybos būdas & Gavimo laiką : jūsų produktas bus pristatytas DHL,UPS ar Fedex .Mes turime 5 dienas, kad jūsų produktas ir išreikšti užtruks apie 7 dienas, todėl jums gauti jūsų produktą 12 dienų po apmokėjimo.

Produkto Nuotrauka:

SKELBIMAS:

Mes gabenti prekes į nurodytą šalyse nemokamai DHL.Jei jūsų šalies nėra laisvas plotas.Pls susisiekti su mumis tiksliai mokestį, prieš pateikiant užsakymą.Mes stengiamės rasti geriausius laivybos mokestis už jus,ačiū.

Jei jus domina ,pls rašykite mums dabar.Jei norite spausdinti logotipas ant helio blimp/dirižablis, pls siųsti mums savo logotipą savo nuorodą.Taigi ,nedvejokite ,tiesiog susisiekite su mumis dabar gauti daugiau informacijos.

Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje dar kartą

Ačiū

Žymos:Pripučiami Oro Valtis, Dirižablis Zeppelin Vaikas, Mažas Dirižablis, Dirižablis, Aukso Dirižablis, Dirižablis žaislas, Juodos Spalvos Cepelinas, Vokietijos Medalis, Dirižablis Balionas, Zeppelin Dirižablis Nuotolinio.

Amžius Suaugusieji
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas AllSeeToy
Logotipas 2 puses, logotipo spausdinimo/dažymas purkštuvu
Technics Litavimo
Dydis 4m long
Modelio Numeris KAIP-IBA38
Tipas dirižablis
Dizainas Pripučiamas Batutas
Medžiaga PVC
Turimą Dydį 4m,6m ,8m,5m, 7m
Spalva geltona ,raudona, oranžinė ,juoda ,spalva gali būti pritaikytas

Parašykite savo atsiliepimą!

Nemokamas Pristatymas 7 M Ilgio Pripučiamas Reklamos Blimp Pripučiami Zeppelin/Dirižablis su savo Skirtingų Logotipų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai