2vnt/Komplektas Pakabukai Karoliukų Apyrankė Balta Turkio Akmens Apyrankė Moterų, Vyrų Maldos Religinių Jėzaus Kryžiaus Meilė, Pora Juvelyrikos Amatais

€3.75

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w114657

PASTABA: Visi akmuo susiformavo natūraliai ,tada perdirbti į granules, keli karoliukai yra atlaikė ženklų, ir ten gali būti šiek tiek klaidų dydžio karoliukų.

Pirkėjas pažymi, Produktų Kokybės :Visos prekės buvo rankų darbo ir bus tikrinami ne rečiau kaip du kartus kokybės kontrolės inspektoriai prieš vežimą.Nuotraukos Pastabos :Visos nuotraukos buvo imtasi natūra,kaip visi ekranai yra ne tas pats, kaip šaudymo ar šviesos poveikio ir taip toliau,spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi,tai nėra kokybės klausimas,pls natūra teikiama pirmenybė.Tvarka :Jūs galite atšaukti nepatiko elementus į krepšelį iki nutarties patvirtinti,bet mes negalime pakeisti, kad jeigu jūsų užsakymas yra patvirtinamas.Pakavimo ir Pristatyti :Mes Pakavimo prekės profesionaliai maišelį ir pristatyti per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.Gaminio Dydis :dydis prekės visi yra tikrasis matavimo,ji bus nedidelė klaida, nes skirtingų matavimo metodas.Kaip pirkti 1 Žingsnis. Pasirinkite domina prekes įdėti į Krepšelį.2 žingsnis. Spustelėkite tęsti apsipirkimą.3 žingsnis. Peržiūrėti krepšelį ir patikrinti visus elementus.4 žingsnis. Spustelėkite "pirkti dabar" ir pasirinkite pristatymo būdą.5 žingsnis. Patvirtinti mokėjimo ir užbaigti mokėjimo.Mokėjimo galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto,visa,MasterCard,QIWI, "Western Union", "Maestro" Debeto kortelė,WebMoney ir banko pavedimu.Atsiliepimus Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų,pls nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes padaryti viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos:Apyrankė Sidabrinė Moterims, Apyrankė Homm, Apyrankė Aš Myliu Jėzų, Vyrai Rožinio, Apyrankės Moteris, Aš Myliu Jėzų Karoliai, Bff Apyrankė, Jėzaus Meilės Jums, Krepšys Jėzus, Apyrankė Kristaus.

Proga Jubiliejus/Vestuves/Šalis
Prekės Pavadinimas smykker
Elemento Tipas Apyrankės
Metalų Tipas NĖRA
Formos\modelis ROUND
Granulių Dydis 8mm
Modelio Numeris DSC05104
Apyrankė Charakteristikos Didmeninė unisex apyrankę
Pažymėjimo Numeris SJ683525714326
Medžiaga Natūralus akmuo
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės/Malda Karoliukai
Religinių Tipas islamas
Bauda ar Mados Bauda
Drop Laivyba Priimti
Apyrankės Ilgis apie 19cm
Stilius Religinės
Pagrindinis Akmuo Agatas
Moterų Apyrankės Stilius Madinga Klasika
Šalutinis Akmens Kiti Natrual medžiaga
Naudojimas Padaryti Apyrankę, Vėrinį
Skersmuo Granulių dydis 8mm
Pritaikyti Priimti bet kokio stiliaus
Pažymos Tipą CMA
Lytis Unisex/Moterys/Vyrai/Musulmonas

Parašykite savo atsiliepimą!

2vnt/Komplektas Pakabukai Karoliukų Apyrankė Balta Turkio Akmens Apyrankė Moterų, Vyrų Maldos Religinių Jėzaus Kryžiaus Meilė, Pora Juvelyrikos Amatais

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai