2016 Gamyklos Kainų Kalėdų Santa Rompers Raudona Balta Juoda Aksomo Sexy Žvejybos Tinklas Backless Išgalvotas Bodysuit Apranga Kostiumas

€13.00

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w114562

2 VNT.Ruožas aksomo/ žvejybos tinklas romper su gilia V priekiniai su antgalį ir juostelės jungiamąją.Savybės dirbtiniais kailiais apdaila ir pvc juosta.

DUK

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Ten gal šiek tiek skirtumas išsamiai ir modelį šios drabužius.

Dydis Pranešimas

Dydis: vienas dydis tinka MUMS, dydis S-M (šis punktas turėti tik vieną dydžio, tačiau Audinys yra lankstus) yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas, prašome patikrinti matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm.Yra šiek tiek tolerancijos dydžio diagramos, tai neišvengiama.

Pristatymo Pastaba

Paprastai, Mes išsiųsti sklypo jums per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

Nemokamas pristatymas: ji visada yra siunčiami įprastu paštu, tai kainuoja 7-15 dienų atvykti jums.Kai kurių specialiųjų sričių kainuos daugiau dienų atvykti.Jūs galite žinoti, jis paskirtas express " interneto svetainėje.

Skubus Pristatymas: 3-5 dienos atvykti DHL, UPS, TNT, "Fedex" ir tt.

Kai jums skubiai reikia savo daiktus laiko, mes galime išsiųsti jį Express Pristatymas.Tačiau jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį.

Susisiekite su mumis

Jei esate didelis didmeninė, mes galime jums pasiūlyti gerą gamyklos kaina tiesiogiai jums konkurencinį į savo rinką.Prašome kreiptis į mūsų serverį, mūsų vadybininkas el. paštas aptarti detales.

Kai jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, maloniai prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mus.Jei jūs patenkinti bet problema, kai jūs jį gauti, prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys iš pradžių, mes visada pasirengę pasiūlyti mūsų geriausias paslaugas jums ir rasti sprendimą.Jums geriausią pasiūlymą, galite padėti mums padidinti mūsų paslaugos jums.Jūs galite mums paskambinti arba elektroninio pašto pagalba.

Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Lašas laivybos paslaugos

Jūs galite tapti mūsų valstybėje ir galime pasiūlyti jums profesionalias lašas laivybos paslaugų, tiesiogiai!

Žymos:Raudona Kalėdų Seeater, Raudona Bodysuit Rodyti, Raudona Vyrų Bodysuit, Vyno Raudona Bodysuit, Raudona Kalėdų Korsetas, 1-asis Kalėdų Bodysuit, Raudona Bodysuit šalis, Sparkle Raudona Bodysuit, Raudona Fishnets Bodysuit, Fila Raudona Bodysuit.

Specialios Paskirties Egzotiškas Drabužiai
stilius-1 Santa Romper
Apdaila Plunksnų
Pakuotė 1 Vnt./Opp Krepšys
Lytis Moterys, Ponios, Mergaitės
Modelio Tipas kratinys
Spalva Raudona
Apatinis Trikotažas Tipas Nustatyti
Stilius-4 Fancy Dress
stilius-3 santa kostiumas
Medžiaga Poliesterio Mišinius
stilius-2 santa apatinis trikotažas
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis Free Size
Modelio Numeris w324007

Parašykite savo atsiliepimą!

2016 Gamyklos Kainų Kalėdų Santa Rompers Raudona Balta Juoda Aksomo Sexy Žvejybos Tinklas Backless Išgalvotas Bodysuit Apranga Kostiumas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai