10pc/daug Naujų gyvenamųjų Atgal Baterijos Dangtelis klijuojamas Lipdukas Juosta atspari Vandeniui Klijai Sony Xperia Z3 Mini Kompaktiškas 5803 5833 M55w

€3.25

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1145

Produkto Aprašymas:

1. 100% Brand New

2. Svoris: 30g

3. Suderinama Fo r Sony Xperia Z3 Mini Compact

4. 100% Puikiai Tinka

5. Remontas/Keitimas senų, sulūžusių, krekingo, pažeistas korpusas

Pakuotės Turinys: 10pc x Galinio Dangtelio Lipdukas

Nuotraukos:

Apie Siuntą:

1: Jūsų užsakymas bus išsiųstos per 2-3 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino .

2: Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą pristatymo adresą ir telefono Numerį savo tvarka , tai yra labai svarbu sklypo Sklandžiai Pristatyti.

3:mes laivas elementą Registruoti Sklypas.Jei jums reikia kitų laivybos metodą,pls nedvejodami kreipkitės į mus

4: laiko reikia priimti jūsų užsakymą priklauso nuo 2 faktorių: pristatymo būdą pasirinkti ir užsakymų įvykdymo laiką.Atkreipkite dėmesį, kad mes darome viską, kad įsitikinkite, kad jums gauti savo užsakymą laiku.Žemiau yra apskaičiuota, terminus.

Apie Garantija:

1.Produktų šaltinis yra aukščiausios kokybės,todėl, jei esate nepatenkinti su elementą, kurį įsigijote,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Komanda .Kuo greičiau.Mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento. 2.Jei prekes gavote ne taip, kaip aprašyta.Prašome mus informuoti ir atsiųsti mums atgal per 3 dienas grąžinti pinigus.Mes grąžinsime per savaitę nuo gavimo dienos grąžinti prekes 3. Mes siūlome 3 mėnesių garantija visiems mūsų produktams.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę (Su mūsų garantija Antspaudas,originalios pakuotės).Mes primygtinai patarimų mūsų klientų išbandyti produktus pirmą kartą, prieš montavimas.Grįžti galioja tik ir grąžinti perdirbti PO to, kai mes gavome jūsų prekės.Atkreipkite dėmesį, kad taip situacijose yra negrąžintini: 1).Jau sumontuota ir naudojama 2).Daiktų be mūsų antspaudas ar originalios pakuotės, 3).Prekės yra ne mūsų, Pastaba:Klientas turėtų apmokėti siuntimo išlaidas prekės grąžinimo, ir mes mokėti už laivybos siuntimas iš naujo.KITŲ POLITIKOS sričių: Visos siuntos siunčiamos ir iš šalies ar regiono, kuriame turi aiškiai muitinės pirmas.Klientas yra atsakingas už visus muitus ir importo mokesčiai,įskaitant (bet ne limitied su )žinoti, importo ir įstatymus, susijusius su mokesčių tarifai,ir prekės traukuliai.Klientų muitai ir mokesčiai skiriasi kiekvienoje šalyje,Mes neatsakome už bet kokią muito ar importo mokesčių.

Apie Atsiliepimą:

1: Teigiami atsiliepimai mums yra svarbus , jei jūs patenkinti apie tai, iš produkto, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų .

2: jei turite kokių nors problemų, apie produktą ar sklype , nereikia atidaryti ginčas, arba paliekant Blogų atsiliepimų , Prašome susisiekti su mumis pirmą ,Mes stengiamės padėti jums

Susisiekite su mumis:

1: jūs galite susisiekti su mumis per Prekybos vadovu, kai esame internetu .

2: jūs galite susisiekti su mumis naudodami Pranešimą, kai mes neprisijungęs .

3: Jei turite klausimų ar reikia daugiau žinoti,palikite mums pranešimą į savo puslapį , mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, kai mes matome jūsų žinutę.

Ačiū už sugaištą laiką , tikiuosi, jūs galite maloniai apsipirkti mūsų parduotuvėje .

Žymos:Sony Xperia Z3 Tablet Kompaktiškas Ni, Baterijos, Galinio Dangtelio Lipdukas Lipni Juosta Sony, Baterija Galinį Dangtelį, Lipnios Etiketės Juostos Sony, Xperia Tm Z3 Tablet Kompaktiškas Sim, Atgal Akumuliatoriaus Dangtelį Klijais, Klijai Lipduko Juosta Z1, Dulkių Sony Z3 Kompaktiškas Atveju, Kaina Xperia Z3 Tablet Kompaktiškas, Padengti Z3, Padengti Xperia Z3, Viršelis Sony Xperia Z3.

Funkcija Purvo atsparus
Retail Pakuotė No
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinamos Prekės Sony
Prekės Pavadinimas HAOYUAN.P.W
Dizainas Paprastas
Dydis For Z3mini
Savybės Už Z3mini

Parašykite savo atsiliepimą!

10pc/daug Naujų gyvenamųjų Atgal Baterijos Dangtelis klijuojamas Lipdukas Juosta atspari Vandeniui Klijai Sony Xperia Z3 Mini Kompaktiškas 5803 5833 M55w

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai