ANGELADY 2vnt Netvarkingos Bangos Didelės Inercinės Silikono Formų Dėlionė Derva, Epoksidinė Derva Liejimo Dubenėlį, Puodelį, Kilimėliai Pelėsių "PASIDARYK pats" Meno Craf

€4.44

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w114171

Specifikacija

Elemento Tipas :Coaster Pelėsių Dizaino Miestelyje Medžiaga: Silikonas Dydis: 1-- Neatsiejamas Turas Miestelyje Pelėsių 2-- Nereguliarus Banga Miestelyje Pelėsių

Susikabinti Silikono Formų:

Unikalus susikabinti dizainas, galima prijungti 4 dalių kartu, išsaugoti savo erdvę,išlaikyti savo stalo organizavo ir užsakė.Aukštos Kokybės Miestelyje Silikono Formų: Tai silikono formų derva yra pagamintas iš patvaraus silikono ir pažangios technikos, lankstus, sklandus ir daugkartinio naudojimo, lengva naudoti.

Platus Papročiai

Puiki DIY liejimo pelėsių už dervos meno projektus, pavyzdžiui, miestelyje, dubenėlį, mat,darbastalio apdaila, papuošalų laikikliai patiekalas, žvakių laikikliai ir kt.Padaryti jūsų šeimos reikmenys, daugiau unikali ir asmeniška.

Lengva De-pelėsiai

Jums tiesiog reikia pasukti silikono formos ir išleisti savo kūrinį iš savo miestelyje formų, kai derva yra visiškai išgydoma.Gatavi produktai yra labai blizga ir nulio-nemokamai.

Pastaba

Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 Vnt x Neatskiriami Turas Miestelyje Pelėsių. 1 Vnt x Iregular Banga Miestelyje Pelėsių.

Žymos:Nat Nast šilko Kelnės, žmogus-voras Komiksų Automobilį, Garso Juostą Lg La550h, Nikon D3s Kūno Pardavimas, Silent Laikrodis Hippih, Magnetiniai Papuošalai, Max Mara " Suknelę, Mėlyna, Seksualus Liežuvį Auskarai, Kombinezonas Nuo Lietaus įrodymas.

Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Modelio Numeris H110R7RF73887H
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Savybės "PASIDARYK pats" liejimo formą
Punktas Nereguliarus Banga Miestelyje Pelėsių
Prekės Svoris About 200g
Prekės Pavadinimas Angelady
Medžiaga Silikono

Parašykite savo atsiliepimą!

ANGELADY 2vnt Netvarkingos Bangos Didelės Inercinės Silikono Formų Dėlionė Derva, Epoksidinė Derva Liejimo Dubenėlį, Puodelį, Kilimėliai Pelėsių "PASIDARYK pats" Meno Craf

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai