Pedicur Silikono Gelis Pėdų Kojų Separatorius & Thumb Hallux Valgus Protector&Guz Reguliatorius Bicyclic Nykščio Ortopedijos Petnešos Teisingai

€1.52

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w114046

Dukart skylę hallux valgus arba korekcijos įtaisas

Ypatybė:

Medžiaga: silicio

Savybės:

Maža ir išskirtinį išvaizdą, tai yra patogu nešiotis.

Silikagelis medžiagų, jis yra minkštas ir patogus.

Sukurta žmonėms, kurie kenčia nuo hallux valgus.

Jis gali sumažinti skausmą nuo smilgos pirštai, sutampa pirštai ir hallux valgus.

pastaba : ši prekė yra 2vnt vieną maišą , 2vnt = 1 pora

Atsiliepimai:

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mūsų sistema automatiškai padaryti tą patį už jus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, tiesiog palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą negali išspręsti problemos.

Susisiekite su mumis:

Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios pagalbos ar klausimų.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dienas.Prašome užtikrinti, kad jūsų pašto dėžutė nebūtų užblokuotas / filtruojamas mūsų laiškus.

Mes stengiamės tarnauti jums su bet klausimas / problema.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamas / Neutralus Atsiliepimus ar atidaryti visus atvejus.

Mes patvirtinti savo mokėjimo, perdavimo datos yra 2-4 darbo dienas; mes paskelbia savo projektą, per oro paštu paketas (apie 18-38 dienų ,elementai gali būti pasiektas). (Sekmadienis,mes imtis poilsio dieną), bet atostogų, arba, jei projektas susiduria force majeure, gali vėluoti kelias dienas.

Žymos:Hallux Valgus Ortopedinė, Korektorius Koja, Hallux Valgu, Valgu, Kaulų Koja, Black Butler Manga, Nykščio, Pėdų Apsaugoti, Pagalvėlė Pedikiūro, Studija Balta.

Medžiaga Silikono
Tipas Ortopedijos Reikmenys
Dydis Vienas dydis
Prekės Pavadinimas OLOEY
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
tekstūros medžiagos gelis
tinkamas sezonas Vasaros
Modelis lkf - 0031
Modelio Numeris 30
Serija spark

Parašykite savo atsiliepimą!

Pedicur Silikono Gelis Pėdų Kojų Separatorius & Thumb Hallux Valgus Protector&Guz Reguliatorius Bicyclic Nykščio Ortopedijos Petnešos Teisingai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai