Mados prekės ženklo dizaino unisex aliuminio akiniai, optiniai akiniai oculos de grau visą ratlankio recepto akiniai 2012 C5

€13.11

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w113534

Mieli Draugai:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

mūsų produktai palaiko mažmeninės ir didmeninės prekybos,mes turime mūsų pačių gamykloje,OEM yra laukiami

galite gauti daugiau nuolaidų, kai jūsų užsakymo kiekis daugiau

Skype:lavenderluo

Viltis gali būti jūsų geriausias partneris kinija

Ačiū

2015 mados prekės ženklo dizaino unisex aliuminio akiniai, optiniai akiniai oculos de grau visą ratlankio recepto akiniai 2012 C5

Kai kurios svarbios informacijos, norėčiau pasidalinti su jumis:

Prekybos procesas

Visą prekybos procesą tarp mūsų yra šių pūtė veiksmus:

Kaip matote, prieš jums gauti paketas, geros būklės ir patvirtinti, kad internete,pinigai bus laikomi ECSROW,

taigi pls atleisti apie savo turto saugumą.

Prekybos vnt

A).Didelis didmeninė kad arba mažmeninės prekybos yra priimtini ir šiek tiek didmeninės,didesnis jūsų qty,mažesnės savo kainos .

B).OEM yra taip pat laukiami.Praneškite mums išsamią informaciją apie produktą, kurį norite, tada mes galime padaryti už jus.

Mokėjimai

A)Mes dažniausiai priima Alipay, "Western Union", T/T .Visi kredito kortelių per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

B)

Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono etapas baigtas,pls laukti minučių, nes valdytojas sistema reikia, o atsakas.

C)Jūsų mokėjimas turėtų būti baigtas per 3 dienas,anksčiau baigsite jį,tuo greičiau ir siunčia paketą jums.

Pristatymas

A).Mes padarėme kokybę garantuoja profesinės Q. C. komanda prieš pristatymas .Mūsų pristatymo laikas yra 1-3 dienas nuo Apmokėjimo Patvirtino.Jeigu turite kokių nors kiti specialūs reikia, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

B).Mes paprastai pastaba jūsų sklypo kaip Dovaną pigūs vertę, todėl, kad jūs galite pasiimti mūsų aukštos klasės workmanships labiau priimtiną kainą.

C).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

D).Prieš ženklas, siuntinių,pls patikrinkite ir įsitikinkite, kad jūsų prekės pakuotėje,pls atsisakyti požymių, jei ji tuščia, arba smarkiai apgadinta,mes niekada siųsti toks vienas jums.

E).Nemokamas pristatymas daugiausia per China post Oro pašto ir užtruks apie 20~30 dienas iki atvykimo.Kiti siuntimo būdai kaip EMS užtruks 5~8 dienas,

DHL & UPS, bus būti nuo 3~5 dienas.gali būti 1~3 dienas ir ilgiau, jei savaitgaliais, ar blogas oras.

Garantija

A)darome, ką galime, kad paslaugos jums ir išlaikyti savo klientų teises,mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas po to, kai jūs gaunate.Tačiau,jūs taip pat turi pareigą užtikrinti, kad prekės į tai originalus sąlygas.

B)Pls susisiekti su mumis pirmą, prieš jums mano bet grįžti priemones.ypač, kai jūs patenkinti šiuos klausimus smūgis,pls skambinkite mums asap:

*Bet DOA ar su defektais(ne dėl piktnaudžiavimo) atsitiko, prašome susisiekti su mumis per 7days.

*Bet sugadintas, prašome nuolat originalios būklės ir rinkti nuotrauką įrodymų, tada kreipkitės į mus artimiausiu metu.

*Vyras padarė žalą neįtraukta.

Be to, grąžinimo ar keitimo, laivybos mokestis bus sumokėti jūs.

Atsiliepimai

A)tikslas grįžtamasis ryšys yra svarbus tiek mums, ir kitiems klientams ,todėl pls palikti savo atsiliepimus po naudoja mūsų produktus, ir,jei esate jausmas sth.

nepatogu,pls susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, prieš jums palikti jokių neigiamų ženklų.tai tinkamas būdas išspręsti problemą ir labai svarbus mums,tks tiek daug!

Kontaktai būdai

Galite susidraugauti su šių dviejų pokalbių sąskaitas ir spustelėkite bet kuriuo metu:

Prekybos vadybininkas:Shirely : cn209750460 arba Lizdas:cn1001209192

Tai bus didelė garbė būti jūsų tiekėjas.mes siekiame reali galimybė sukurti ilgalaikius ir abipusiai naudingus win-win verslo santykius su jumis.Tks daug.

Apie mus:

Wenzhou Z&Z Akinius Gamykla yra viena iš pirmaujančių gamintojų ir eksportuotojų optinis rėmeliai, akiniai skaitymui ir aukštos kokybės akiniai nuo saulės Kinijoje.

Sveiki klientų visame pasaulyje užmegzti verslo santykius su kitais.

Hi Guys,Ką jūs laukiate!Mūsų pasaulio nemokamas pristatymas veikla vykdoma karšto; ir produktų pardavimas ribotais kiekiais .Jei, pavyzdžiui,pls būti dėl greito veiksmo juosta~!

Dėkojame už jūsų žiūrėjimo ir sveiki vėl!

Žymos:Apyrankė Plytelių, Karoliukų Apyrankė, Stiklo Multifocal, Stiklo Skaityti, Dioptrijų Lęšis, Presbyopia, Multifocal Progresiniai Akiniai Skaitymui Moterims, Dioptrijomis Stiklai, židinio Stiklas, Boho Apyrankės Moterims.

Elemento Tipas Akiniai Priedai
Šventykla Medinės
Akiniai Priedai KADRŲ
Amžius vyras
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris akiniai vyrams, prekės ženklas 2012
Rėmas Medžiaga Metalo
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas SHINU
Stilius optinio kadro

Parašykite savo atsiliepimą!

Mados prekės ženklo dizaino unisex aliuminio akiniai, optiniai akiniai oculos de grau visą ratlankio recepto akiniai 2012 C5

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai