FORUDESIGNS Moterų Rankinės Mistinis Katės Modelis Prabanga Rankinės Moterims, Krepšiai Dizaineris Pečių Maišą Moterų Atsitiktinis Nešti Maišą Mergaitės

€21.64

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w113421

Apmokėjimas:

1.Geriausias būdas yra tiesioginis interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

2.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7days po pateikiant užsakymą ar kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

Pristatymas:

1.Mes atsiųsime prekių per 2-5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta,jei mokėjimo nėra,jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių,vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitų chanrged savo šalyje, o prekės bus Pažymėtas kaip "dovana"ar "pavyzdys"jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.(jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą,arba nurodyti vertė pagal užsakymą,prašome mums pranešti kai priimdamas nutartį.)

Grąžinimas ir Garantijos:

1.Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą,todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu,galite pasikeisti elementus vieną savaitę ir jūs mush cantact mus, per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2.Laivybos ir perduoti mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakingas už visus mokestis grąžinimo ir reshipping.

3.Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę,įskaitant dėžutė ir priedai,Vyrai defektų nėra garantuotas,pvz., skaldytų,subraižytas ir t.t.

4.Foy visus daiktus,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

Atsiliepimų.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą 4/5star mums, jei jūs patenkinti mūsų produktą ir servece.Jis bus tiesiog priimti jūsų 2 minutes, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

DUK;

Q:Jei aš, kad jis,jei jums pristatyti savo užsakymą?

A:Mano draugas,mes atsiųsime jūsų užsakymų per 2-5 darbo dienas.

Q:ar YRA koks nors sekimo numerį mano prekę?Kaip sekti informaiton?

A:Taip,mes laivas kiekvieno užsakymo withe sekimo numerį,ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.jūs galite sekti

Q:Esame factory Outlet, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą,kokia didmeninė kaina?

A: Labas, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Žymos:Cat Rankinė Moterims, Krepšys Avikailių, Rankinės Perpardavimo, Rankų Darbas Rankinės, LilyHood, Ys Rankinės, Omen Rankinės, Krepšys Lilyhood, Katė Tote, Maišą Kačių Spausdinti.

Formos Atsitiktinis Tote
Modelio Numeris T002AL
Medžiaga Neopreno
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas FORUDESIGNS
Dropshipping Taip
Modelio Tipas Afrikos tradicinės
Pamušalas Poliesteris
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga Mikropluošto Sintetinės Odos
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas užtrauktukas
PAVADINIMAS Prabanga Rankinės Moterys Dizaineris Krepšiai
Proga Universalus
Dydis 49x29x39x11.5cm
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Kietumas MINKŠTAS
Medžiagos Rankena Oda
Pritaikymas Taip
Išorinis Kietas Krepšys
Elemento Tipas Rankinės
Rankenų/Dirželiai Vieną
Naudojimas Vasaros Moterų Rankinės,Krepšiai Grupė
Rūšių maišelius krepšiai, rankinės moterims, žinomų prekės ženklų
Apdaila NĖRA
Punktas mados pečių krepšiai moterims

Parašykite savo atsiliepimą!

FORUDESIGNS Moterų Rankinės Mistinis Katės Modelis Prabanga Rankinės Moterims, Krepšiai Dizaineris Pečių Maišą Moterų Atsitiktinis Nešti Maišą Mergaitės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai