Įkroviklio Adapteris USB Įkrovimo Kabelis Dock for fitbit - Versa3/Prasme Smart Žiūrėti T8DA

€2.96

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w113179

Aprašymas:

OOTDTY

1. Stabilų pagrindą: Mūsų įkroviklis bazę, fitbit - Versa3/Jausmas yra tvirtas ir patvarus aukštos kokybės stovo, su neslidžia, didelės trinties bazė, kuri gali stabiliai pritvirtinkite prietaisą fitbit - Versa3/Prasme.

2. Lengvas ir Nešiojamas: Mūsų apmokestinimo bazę, fitbit - Versa3/Prasme yra labai paprasta ir patogu laikyti ir nešiotis kelionės metu ar verslo kelionių.

3. Vidaus Elektros Apsauga (PTC): jungiantis prie elektros tiekimo, įsitikinkite, kad žiūrėti yra apsaugotas nuo nuo srovės ar antkainio.

4. Puikiai Rungtynes: Šį įkroviklio kabelis yra specialiai sukurta fitbit - Versa3/Prasmės ir gali būti naudojama kaip atsarginė įkrovimo stovas.Jei jūs prarasite originalus įkroviklis, pagrindas, gali imti mokestį už fitbit - Versa3/Prasme.

5. Naudojimo instrukcijos: įkrovimo stovas fitbit - Versa3/Prasme, gali dirbti tik tada, kai žiūrėti fitbit - yra stipriai spaudžiamas į kortelės lizdą ir suderinti su įkrovimo polių.Priešingu atveju, jis bus ne imti!Atlikus aukščiau nurodytus veiksmus, jūs galite įkrauti savo žiūrėti nenuimant dirželis.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Sąsaja: USB

Tinkamas modelis: už fitbit - Versa3/Prasme

Linijos ilgis: apie 1m/39.37 į

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

1*Įkrovimo Bazės

Žymos:Fitbit Versa 3 Band Metalo, Grupė Fitbit Versa 2, Fitbit Prasme Dirželis, Fitbit Versa 3 Milano, Fitbit Prasme, Fitbit 3 Atvirkščiai, įkroviklis, Fitbit Atvirkščiai, Fitbit Dirželis Atvirkščiai, Apyrankė Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 3 žiūrėti.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įkrovikliai
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Parašykite savo atsiliepimą!

Įkroviklio Adapteris USB Įkrovimo Kabelis Dock for fitbit - Versa3/Prasme Smart Žiūrėti T8DA

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai