1PC Belaidės Ausinės Shell Raštas Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos Atveju Apsauginis Dangtelis Organizatorius AirPods Klavišus )

€2.71

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w113054

Aprašymas

Jūs ieškote tvirtos belaidžio atveju padengti savo AirPods?Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas ilgą laiką naudoti.Sukurta su metalo sagtimi, jis yra nešiojamas ir lengvai galite atlikti, puikiai tinka lauko veikla, pavyzdžiui, vaikščiojimas pėsčiomis, žygiai, alpinizmas, slidinėjimas ir kt.

Savybės

- Spalva:.

- Medžiaga: Kompozicinės odos.

- Dydis: 6 x 5,5 x 2cm.

- Pagamintas iš kompozicinės odos medžiagos, suteikia puikią apsaugą.

- Patvarus, bekvapis, baudos touch jausmas, ir praktiška.

- Puikus lauko veikla, pavyzdžiui, vaikščiojimas pėsčiomis, žygiai, alpinizmas, slidinėjimas ir kt.

- Sukurta su metalo sagtimi, jis yra nešiojamas ir lengvai galite atlikti.

- Patogu ir lengva naudoti.Tiesiog atidarykite lūpų ir gauti AirPods lengvai.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x Bevielės Ausinės Shell Raštas Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos Atveju Apsauginis Dangtelis Organizatorius AirPods Klavišus

Žymos:žiedai Vaikai Dydis 4, Lenktynių Nustatyti 2 Automobiliai, čigonų Staltiesės, Pro 3x720 Brėžinys, čigonų Sijonas Pilvo, Macreme 20mm Laido, čigonų Palapinės Dekoras, Vyras Kojinės Daug, Vaikas šviesos Megztinis.

Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija ausinės atveju padengti airpods
Funkcija 1 ausinės raštas
4 funkcija airpods Krepšys
Funkcija 5 Ausinės Atveju
2 funkcija airpods ausinės dangtis

Parašykite savo atsiliepimą!

1PC Belaidės Ausinės Shell Raštas Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos Atveju Apsauginis Dangtelis Organizatorius AirPods Klavišus )

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai