Lengva Sugauti 5vnt/daug Sumaišyti Spalvingų Lipdukų, Skirtų Žvejybos Metalo jaukų Dirbtinis žvynų, odos stiliaus tikroviška Žvejybos Priedų

€0.93

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w112962

Prekės Pavadinimas: Lengvas Laimikis

Kiekis: 5vnt/daug

Dydis: 7.3 cm*10cm

Pakuotė: OPP krepšys

Pastaba: matavimas gali turėti 0-2 klaidų, prašome don ' t mind it.ačiū už jūsų supratimą.

1, Atspindintis,parodys, spalvą keičiantys ir įvairių flasher poveikis , kad jūsų jaukų daugiau unikalių pritraukti daugiau žuvų.

2, Mūsų žvejybos masalas filmai turi gera lipni,vandeniui, nėra lengva būti trikampis,aukštyn, patvaresni.

3, Idealiai tinka neliesti iki senojo jaukų, arba kurti naujas.

4, Ji gali pakeisti arba atnaujinti savo gėlo vandens jaukų, šaukštai, flashers, ar dodgers".

1.Pristatymo terminas galės būti pratęstas dar 10~30 dienų, jei paketas vis dar nėra pristatyta, mes grąžinsime visus savo pinigus, arba vėl nauja sklypas jums.

2. Ne stebėjimo informaciją.

Prašome sekti savo paketą 17track svetainėje po paketas išvežti.Jei vis dar nėra stebėjimo informaciją 7 dienas, prašome palikti mums pranešimą artimiausiu metu.

3. Negerai produktų ar blogi kiekiai.

Yra etiketė ant pakuotės, prašome mums parodyti nuotraukas ženklo ir produktų, jei jis yra mūsų klaida, mes išsiųsti jums naują teisingą produktų arba grąžinti dalinio pinigų jums.Apie ilgio, Matavimo gali turėti keletą Milimetrų paklaida.Ji leidžiama, Prašome don ' t mind it.

4. Pristatymas.

Visi paketai bus siunčiami iš 3 dienas nuo apmokėjimo patvirtino, delivey laikas gali būti atidėtas dėl atostogų, blogas oras, muitinės ar kitos sąlygos, Jei jums rasti laivybos neįprasta, prašome susisiekti su mumis greitai.Ačiū už jūsų supratimą.

5. Atsiliepimų.

mes negalime priimti jokių neigiamų atsiliepimų.Ji negali išspręsti bet kokias problemas.Mes padarysime viską, kad paslaugų visiems, ir mes negalime padaryti jums jaustis nusivylęs.prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių ir teigiamų atsiliepimų.Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

6. Ginčų.

mes neturime tikimės, kad jums atidaryti ginčų.ginčo negalima išspręsti visus probems.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės ją išspręsti už jus.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia galia.

Žymos:žvejybos Replės Pesca, Masalas Lipdukas, žuvų įtaisą, Didelis Masalas, švinas, Metalo žvejybos Masalas, Masalas žuvų Netikras, Kūno Silikono Suvilioti, Suvilioti Stickbait, žuvies Odos, Karalystė.

Kategorijos Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
Prekės Pavadinimas lengva sugauti
Modelio Numeris žvejybos lipdukai
Pozicija Vandenyno Roko Fshing
Kiekis 5vnt/pakuotė
Tipas Dirbtinis Masalas

Parašykite savo atsiliepimą!

Lengva Sugauti 5vnt/daug Sumaišyti Spalvingų Lipdukų, Skirtų Žvejybos Metalo jaukų Dirbtinis žvynų, odos stiliaus tikroviška Žvejybos Priedų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai