Šokdynė Fitneso, Svorio Netekimas Sporto Profesinio Suaugusiųjų Riebalų Deginimas Namų Patalpų Dual-naudoti Belaidžius Virvės Pralaidos Lašas Laivybos

€7.37

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w112043

Savybės:

1. Plieno lynai, saugomų PVC apvalkalu, todėl jis yra patvaresni praleidžiant virvę.Kad taip pat daro tai tinka grindų iš bet kurių medžiagų, pavyzdžiui, asfalto, šaligatvių, kiemo ir kt.Patvarus ir sklandžiai PVC taip pat didžiausias jos tarnavimo laiką ir leidžia išvengti krekingo arba breaking.

2. Įmontuota aukštos kokybės rutuliniai guoliai, siekiant išvengti sukimo, vyniojimo ar lenkiant.Tai praleidžiant šokdynė užtikrina greitą ir stabilų rotacija.Šio greičio šokdynė gali atlaikyti dideles apkrovas, kurios duoda savo puikus pratimas.

3. Šis pratimas praleidžiant virvė gali formuoti savo širdies ištvermės, ištvermės ir greičio, o pagerinti raumenų įtampa, savo kūną.Puikus pasirinkimas bokso ir įvairių mokymų.Ergonomiškai suprojektuotos, su neslidžios rankenos optimaliai ir komfortą, važiuojant šlapia danga.Mėgaukitės laivybos ir išnaudoti visas už tai vykdyti.

4. Yra du būdai, galite pasirinkti iš.Virvės režimas tinka naudojasi gana plati, vietos, pvz., lauko, krepšinio aikštelės, aikštės ir kt.Su belaidžiu režimu tinka vietose, su siaurais takeliais, pvz., biurai, namai ir pan.Mėgaukitės įdomus tinkamumą.

Specifikacija:

Medžiaga: plieno ir PVC (virvė), ABS (rankena)

Spalva: mėlyna/rožinė

Dydis: lynas ilgis: apie 35cm/13.78 colių (belaidis tipo) lyno ilgis: apie 3m/118.11 colių (belaidis tipo)

Bendras svoris: apie 350g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Praleidžiant Įstaiga

1 x šokdynė

Žymos:Virvės Greitis, Comba Crossfit, Virvės Praleisti, šokdynė Sportas, Vaikai šokdynė, Elektroninė šokdynė, Crossfit šokdynė, Skaičius šokdynė, Virvės Sportas, Cross Fit Virvė.

Medžiaga Kita
Tipas Bendrosios Praleisti Virvę
Departamentas Pavadinimas Unisex
Ilgis 3 m (Personal)
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Belaidžiu Virvę Praleidžiant
Funkcija Įstaiga

Parašykite savo atsiliepimą!

Šokdynė Fitneso, Svorio Netekimas Sporto Profesinio Suaugusiųjų Riebalų Deginimas Namų Patalpų Dual-naudoti Belaidžius Virvės Pralaidos Lašas Laivybos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai