Kalėdų Ornamentu Dekoravimui Kalėdų Staigius Išskirtinį Mielas Plaukų Įrašą, Dovanos Mergaitėms, Berniukams, Vaikams, Paaugliams

€1.11

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w111953

Kulka Taškų:

1、Kalėdų Puošmena: Suknelė jūsų mergaitė daugiau cutely, daugiau mados, daugiau patrauklus, spalvingas, ryškus ir gražus.Šie produktai padės jums išsiskirti ir atrodyti taip, kaip gražus kaip princesė dėvi juos.Šių Kalėdų ornamentu įrašai gali būti derinama su bet kuriuo iš jūsų Kalėdų drabužiai, kaspinai, kepurės ir marškinėliai.

2、Lengva Rungtynės: 7 įvairių stilių, kurie gali patenkinti jūsų lankstus dėvėti poreikius.Krokodilo odos, plaukų įrašas yra tvirtas ir patvarus ir gali būti lengvai tvirtinama prie plaukų, sutaupyti laiko rūpintis kūdikio mergina šukuosena.Patogus nešioti jaustis ir lanką gali likti vietoje visą dieną.

3、Išskirtinį Meistriškumą: Visi šie asmeniniams Kalėdų plaukų aksesuarai yra rankų darbo.Jis yra pagamintas iš audinio, patogus, ir gražus, ir metalo staigius turi gerą anti-rust rezultatus.Kūno aligatorius įrašas suvynioti į audinį, siekiant išvengti tiesioginio kontakto su plaukais.

4、Gerai sukibę Lankai: lankai yra surištos gerai, aukštos kokybės grosgrain lankai ir meistriškumo dėl šių kūdikių lankai yra puikus.Jie bus ne įstrigti plaukų ar susivėlęs švenčių progoms ar kasdieniam dėvėjimui.

5、Įvairių Formų: 7different formų Kalėdų dovana lankai labai tinka naujagimiams, kūdikiams, pradedantiems vaikščioti kūdikiams, vaikams, paaugliams, vyresnio amžiaus mergaičių, moterų ir pan.

Aprašymas:

1. Sunku pasirinkti, Kalėdų dovanos?

Mūsų Kalėdų lankas bus geriausias pasirinkimas Kalėdų, Kalėdų, Naujų Metų Dieną, vestuvės, pobūviai, šventės, fotografija, gimtadienio dovanos ir kt.Todėl jūs perkamos Kalėdų dovanos mergaitėms, sunku pasirinkti, bet mūsų Naują Kalėdų serija gali patenkinti visus jūsų poreikius, lanksti, drabužių su 9 skirtingų mados tendencijų, puikiai juostelės lankai yra surištos gerai, ir aukštos kokybės Luo Satino kaspinais ir šių kūdikių rankų darbo baby lankai.Ir jie nebus gauti įstrigo jūsų plaukų arba gauti susivėlęs kartu!

2. Neramu, kad jūsų Kalėdų staigius bus ne paskutinis?

Jums nereikia nerimauti dėl savo staigius nukristi per nuostabų Kalėdų renginį.Dėl galingų funkcijų mūsų plaukų įrašą ir specialų dantų dizainas ant nugaros plaukų įrašą, jūs galite laikyti savo plaukų įrašą stora.Jums tiesiog reikia mėgautis laimę šeimos, paruošti valgį savo šeimai, žaisti žaidimus su draugais ir smagiai praleisti laiką!

3. Noriu pasidalinti savo Linksmų Kalėdų su draugais?

Mūsų Kalėdų plaukų segtukai yra geresnis pasirinkimas už Kalėdų fotografijos rekvizitai, kai fotografuoti.Galite pasidalinti savo džiaugsmu su savo draugais, ir tada įdėti šias nuotraukas į Dienoraštį, Pinterest, Instagram ar Twitters.

Savybės:

1. 9 skirtingų spalvų, stilių, gali patenkinti savo lankstus collocation.

2. Krokodilo odos, plaukų įrašas yra tvirtas ir patvarus ir gali būti lengvai tvirtinama prie plaukų, sutaupyti laiko rūpintis kūdikio mergina šukuosena.

3. Patogus nešioti, nereikia nerimauti apie prarasti priedai, baby boutique plaukų aksesuarų, lankai paaugliams likti vietoje visą dieną.

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys Kalėdų Kietas

Žymos:Aromatas Seksualinės Vyras, 350z Turbonetics, Kūdikių Ziajać Marškinėliai, Aluminiu Suvirinimo, Aliuminio Vamzdelis 5mm, Kūdikių Keptuvės žiemą, Kūdikių Patentų Kailis, Aprilia Mirksi, Audi 8j Stiprintuvas.

Parašykite savo atsiliepimą!

Kalėdų Ornamentu Dekoravimui Kalėdų Staigius Išskirtinį Mielas Plaukų Įrašą, Dovanos Mergaitėms, Berniukams, Vaikams, Paaugliams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai