Vidus Automobilio Prietaisų Skydelio Dangtelis Šviesiai Išvengti Trinkelėmis Photophobism Kilimėlis Įklija, Peugeot 206

€41.00

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1119

Aukštos kokybės Automobilio prietaisų skydelyje Išvengti šviesos padas Priemonė platforma stalas padengti Kilimėliai Kilimai Auto Už Peugeot 206 1. Atspindys saulės ir šviesos iš priešingos eismo iš savo prietaisų skydelio ant priekinio stiklo daro tai ideali "veidrodis", kas taip dažnai.Toks svarstymas yra varginantis ir daro ratai rudenį lengva auka eismo įvykių.Mūsų skydelio apsauginis kilimėlis padės sumažinti tokių apmąstymų didžiausias ir išgelbėti jus nuo pavojų kelyje. 2. Vasarą saulės, jūsų salone yra taip karšta kaip krosnyje, savo prietaisų skydelis yra rūstus, kaip karštoje keptuvėje.Jūs turite jokio pasirinkimo, bet ir padidinti savo oro kondicionierius.Visi jie bus įtraukti į savo naftos suvartojimą.Apsauginiai kilimėliai ne tik siūlome jums stilingą vidinės apdailos, bet jums padėti tokį sumišimą.Prekės Aprašymas: Būklė:100% Dacron,Nr. užterštas Medžiaga: Poliesteris medvilnė Spalva: juoda/raudona linija Sumažintas Atspindys,Vairuoti Saugiai Hook&loop tvirtinimo detalės įtraukti paprastas ir saugus montavimas

------------------------------------------------------------------

Komplektą sudaro:

1 x prietaisų Skydelio Kilimų Photophobism Apsaugos Padas

Prašome patvirtinkite, prietaisų skydelis, kurį turime, yra tas pats, kaip paveikslėlyje parodyta žemiau jei negalite patvirtinti, kad suderinamumas, prašome pridėti kai kurios nuotraukos savo skydelio, mes padėsime jums double-check it,ačiū jums labai už prekybos su mumis!!!

Prašome patikrinkite ir įsitikinkite, kad suderinamumą prieš perkant!!

Produkto Informacija:

Pastaba: aukciono kaire ranka vairuoti transporto priemonę, kaip numatytasis,jei norite turėti tai RHD,prašome susisiekti su mumis pirmas!Dėl skirtingo šviesos, gal nuotraukos, aprašymas bus blokatorius su nekilnojamojo spalvų.Bet nepatogu, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūsų rūšies supratimą.Ačiū.

1.Užsakymai tvarkomi per 72 valandas visiškai išvalytas mokėjimą gautas.

Mes siūlome sekimo numerį, kai užsakymą, išsiųstas iš

2.Mes tik laivas patvirtino, Aliexperss adresai.Įsitikinkite, žemiau info yra teisinga, kai vietoj to kad: pristatymo adresą, Telefono numerį ir Pašto Kodą.Jei yra kokių nors pokyčių, pls susisiekti su mumis žinute prieš punktas buvo plukdomas

3.Pristatymas į JAV/JK/AU/CA/RU//FR su EMS ePackage Pirmos Klasės oro paštu,paprastai trunka 7-12 dienų.

4.Pristatymas į Pietų Amerikos, Azijos, Europos ir kitų atokių miestų gali trunka 10-15 darbo dienų Registruotu oro paštu ,sekimo numerį, bus internete.

5. Jei jums nėra gavę jūsų užsakymą ir per 30 dienų nuo siuntimo datą, prašome susisiekti su mumis.Mes patikrinti krovinio būklę ir susisieksime su jumis per 24 Valandas.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias tikslas.

Jei nesate patenkintas mūsų gaminių kokybę , pls susisiekti su mumis per 3 dienas ir siųsti atgal produktų, mums 7 dienas(nuo tos dienos, kai gavote ), ir mes galime grąžinti jums, jei produktas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

Pls pastaba mes negalime grąžinti, jei produktas naudojamas ir yra ne jos pačios kilmės būklės, kaip mes išsiųsti

Ačiū už bendradarbiavimą!

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų kokybės ir paslaugų.Ir Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami Neigiamą arba Neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.juozasrimkus.lt , Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti, bet prašome pasitiki mumis ir pateikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, jūs patenkinti, Mes stengiamės išspręsti problemas ir patenkinti jus visus 100%.

Rekomenduojame Produktų USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99 USD $12.99

Žymos:Peugeot 206 Prietaisų Skydelio Lemputė, Peugeot 206 Radijo Ekranas, Peugeot 107 Prietaisų Skydelio Dangtelį, Peugeot 206 Skaitmeninis Ekranas, Peugeot 308, Peugeot 308 Priedas, Meistras Peugeot 307, Riešutų Peugeot 307, Peugeot 206 Gabaritai, Peugeot 206 šviesos Indikatorius.

Modelio Pavadinimas Padengti Kilimėlis
Elemento Plotis xx
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis PEUGEOT
Prekės Skersmuo 8mm
206 Metų 2009 m.
Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Peugeot Modelis 206
Elemento Ilgio xx
Spalva Juoda/Raudona
Automobilio Markė už Peugeot 206
Prekės Svoris 0.5
Lipdukas Rodymas Prietaisų skydelio
Medžiagos Tipas Kita
Tipo Lipduku Prietaisų skydelio
Elemento Aukštis xx
Specialios Funkcijos venkite svarstymų,Prietaisų skydelis, Vengti šviesos padas

Parašykite savo atsiliepimą!

Vidus Automobilio Prietaisų Skydelio Dangtelis Šviesiai Išvengti Trinkelėmis Photophobism Kilimėlis Įklija, Peugeot 206

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai