Fitneso Važiavimo Dviračiu Kelio Paramos Petnešos Elastingas Nailonas Sporto Suspaudimo Kelio Trinkelėmis Įvorė Krepšinis Tinklinis

€3.95

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w111876

Savybės:

Apsauginė funkcija

Pagaminta iš poliesterio medžiagos aukštos kokybės, mūsų kelio padas yra minkštas ir labai naudinga siekiant užkirsti kelią judėjimas traumų, labai tinka bėgioti, žaisti krepšinį ir tinklinį ir pan.

Praktinių

Su hermetiška tvarstį ir 3D suspaudimo dizaino ir didelio elastingumo ir puikiai praleidžia orą, ji gali veiksmingai skatinti kraujotaką ir išvengti kelio traumų.

Patogus

Jis ateina su puikiai kvėpuojanti ir elastinga funkciją, jaučiasi minkšta ir turi aukštas prakaito absorbcija galimybė, labai patogus jums dėvėti sportinę veiklą.

Patvarus

Naudojamos medžiagos, kad ji yra stipri, patvarios ir didelės stiprybės, ir jis yra su prigludę dizaino, kuri leidžia labai ašara atsparios, ir ne taip lengva nutraukti.

Taikymo sritis

Turi plačią taikymo sritį, ji gali būti skirti bėgioti, žaisti krepšinį ir tinklinį, žaisti badmintoną ir kitų veiklos lauke.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: kelio trinkelėmis

Medžiaga: poliesteris

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1pc

Prekės dydis: Dydis(cm) M L XL Viršutinė plotis 16.5 17.5 18.5 Mažesnis plotis 12.5 13 13.5 Ilgis 45 46 48 Kelio asortimentą, 36-42 42-48 46-52

Svoris: 121g/4.27 oz(M), 131g/4.62 oz(L), 140g/4.94 oz(XL)

Pakuotės:

1*kelio trinkelėmis

Žymos:Kelio, Kelio Parama, Kelio Trinkelėmis Tinklinis, Dviračių Kelio Trinkelėmis, Kelio Trinkelėmis Sporto, Kneepad Sportas, Darbo Kelio Trinkelėmis, Kelio Trinkelėmis šokių, Krepšinis Kelio Trinkelėmis, Guard Kelio.

Girnelė, Kelio Trinkelėmis Apsauginės, Žalia, Patogus ir kvėpuojantis
Amžius Universalus
Kilmės KN(Kilmės)
Elastinga Petnešomis Diržas Veikia Bėgimas, sporto, krepšinio žaidimas
Medžiaga Poliesteris
Kelio Parama Raštas Hermetiška Kelio Diržas, Patvarus, Praktiškas, Aukštos Kokybės
Modelio Numeris Kelio Trinkelėmis

Parašykite savo atsiliepimą!

Fitneso Važiavimo Dviračiu Kelio Paramos Petnešos Elastingas Nailonas Sporto Suspaudimo Kelio Trinkelėmis Įvorė Krepšinis Tinklinis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai