2x 16W 4D Flush Mount LED Darbo Šviesos Kubas Ankščių Vietoje Potvynių su RGB Halo Žiedas Spalvotų Pakeisti Strobe Muzikos Flash "Bluetooth"

€92.67

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w111835

Pora 4D Objektyvas Flush Mount Kubo Ankščių led darbo lemputė su RGB Halo Žiedas

Darbinė Įtampa: 9-16V DC

Galia : 16W 4D Objektyvas

Spalva tempretature: Balta 6000k

Angel Eyes halo žiedas : RGB Permainingi Montavimo Laikiklis: Aliuminis Kampas Reguliuojamas Montavimo Medžiagos: Presuoto Aliuminio Profilio, Aukšto perdavimo PC Objektyvas Tarnavimo laikas: daugiau nei 30.000 valandų Darbo Temperatūra:-40degree iki +85 laipsnių

Dydis: Apie 122*92mm*80mm/4.8*3.6*3.1 colių nuleidimo montavimo į skylę: 81.5*74.5*74mm/3.2*3*3inch Led Šviesos:Vietoje Pluošto Kronšteinas: Nerūdijančio Plieno Lęšis Materail: PC Korpuso Medžiaga:Diecast aliuminio lydinio Kėbulo Spalva:Juoda atsparumas Vandeniui norma:IP68 Pakuotė 2vnt 16W 4D Objektyvas Flush Mount Led Darbo lemputė su RGB Halo Žiedas

1x Nemokamai wirng diržų komplektas su Valdymo dėžutė laido su Jungikliu ir saugiklio

Nuostabi "Bluetooth" kontrolės Led žibintai su RGB halo žiedas žibintai

RGB Halo žiedas Šviesos matomas iš RGB daugiaspalvis, muzikos režimą ir "Bluetooth" kontrolės, galima naudoti kaip roko šviesas, avarines šviesas, ir dar ką nors, galite manyti, kad jūsų transporto priemonės.Ji yra naudojama ne tik transporto priemonių, bet ir vidinė šviesa, kupolo šviesos, neoninės šviesos, jachta šviesa, ir tt.Jei jūs ketinate turėti šalies, šis led žibintai, yra jūsų geriausias pasirinkimas, kad ji nuostabi!

"PASIDARYK pats" ir Muzikos Režimai Savybės

įdiegta halo žiedas gali būti kontroliuojami programėlę savo išmaniajame telefone.RGB kelių spalvų "PASIDARYK pats" apšvietimas, įvairūs statiniai ir dinaminiai režimai, ji ne tik įsižiebti, jūsų keliai, išlaikyti savo vairavimo saugesnio ir visada gera nuotaika, tačiau taip pat pabrėžia jūsų mieli 4x4, visureigių, Džipą, VISUREIGĮ, RZR, ATV, ar Sunkvežimis, padaryti daugiau, žavinga!.Pokyčių greitis, ryškumas ir stroboskopinio greitis šis nuostabus roko žibintai yra reguliuojami pagal jūsų asmeninius pageidavimus.Jie gali keisti greitai ir strobe labai gerai, ar lėtai, kaip nustatyti jūsų ritmą.Visas Led apšvietimas, kaip jums suprojektuoti!

1. Mes laivybos šį elementą prie visame pasaulyje, išskyrus kai kuriose šalyse.Prašome patikrinti juos "Laivybos ir Mokėjimo" etiketė.

2. Paskelbti vertę ir pavadinimas: "paprastai mes skelbiame mažesnė nei vertės prekės pirkėjui iš labiausiai šalies, išskyrus atvejus, šalyje turi būti paskelbti tikrąją vertę.Jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pastabos tvarka.

3. jei jūsų siuntimo adresas priklauso atokiose vietovėse,pirkėjai turi mokėti papildomų siuntimo mokesčių,tikimės jūsų supratimo.

Pastaba :Atkreipkite dėmesį, kad importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Pasitarkite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/perkant, jei yra bet kokia įmanoma muito gaminamas standus muitinės patikrinimo,pirkėjas yra visiškai atsakingas už tai,Ačiū.

1. Atkreipkite dėmesį, kad visi grįš, turi būti iš anksto patvirtintas mūsų parduotuvėje ir turi grąžinti leidimą (RMA) skaičius.

Neteisėto grįžta nebus pritarta.

2. Pirkėjai yra atsakingas už tinkamą pakavimo, grįžęs laivybos išlaidos, draudimo ir grąžinant prekę "new" būklės.

Naudojami elementai bus nepriimtas dėl grąžinimo.

3. Mes pakeis grąžinant prekę tokia pat prekė, problema visa parduotuvė kredito ar visa grąžinamoji išmoka.

1.Jei Jus tenkina mūsų produktus,prašome atsižvelgti į 1 arba 2 minučių palikite mums 5 žvaigždučių teigiamų Atsiliepimų,daug appreicate ji

2.Jei klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes sunkiai dirbame, siekiant išspręsti bet kokią problemą, ir kad kiekvienas klientas būtų 100% patenkintas,

prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

1.Mūsų darbo laikas: nuo pirmadienio iki penktadienio, 9:00~18:00

2. Jei turite kokių klausimų ar abejonių dėl produkto arba aukciono būdu, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyrius elektroniniu ebay pranešimą arba el. laišką .Visus laiškus bus atsakyta per 24 val per darbo dienas.

3. Papildomų siuntimo mokestis bus imamas mokestis už klientų iš AK ,PR , HI.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo detales papildomą pristatymo mokestį.Tikiuosi jūsų supratimo, ačiū

Žymos:Svaras šviesos "bluetooth", Flush Mount Led Pod, Led Juostos, 4d Modelis, Angel Eye Halo, Didelis Mirksėtų žiburiai, Acrohm Fush Pod Nano, Mini Pod Vape, Flush Led, Led Worklight Automobilių Garažas.

Darbinė temperatūra - 40 iki 80
Spindulio Kampas vietoje
Kontrolės "Bluetooth" Ryšį kontrolės Programą
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Tipas Darbo Lemputė
Prekės Pavadinimas GQLY
Automobilio Modelis tinka ATV offroad VISUREIGIS 4X4 4WD UTV VAIRAVIMO SUNKVEŽIMIŲ VALTIS DŽIPAS
Liumenų 1600lum
Patekimo Apsaugos IP67
Kilmės KN(Kilmės)
Pozicija Pusės
Laipsnis 30 laipsnį arba 60 laipsnių
Galia 24w/pcs
Led Šviesos Tipas Vietoje Spindulio/Potvynių Šviesos
Spalvos Temperatūra 6000K
Įtampa 9-16V DC (fit 12V DC)

Parašykite savo atsiliepimą!

2x 16W 4D Flush Mount LED Darbo Šviesos Kubas Ankščių Vietoje Potvynių su RGB Halo Žiedas Spalvotų Pakeisti Strobe Muzikos Flash "Bluetooth"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai