Žiemos Šiltas Šunų Drabužius Naminių Šunų Kostiumų Paltai Lukšto Čihuahua Kiaušinių Modelis Hoodies Drabužių Augintiniai, Šunys, Drabužiai

€4.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w111788

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Naminių Gyvūnėlių Kailis

Medžiaga:Medvilnė

Spalva:Geltona,Pilka

Žanras:Patvarus

Tikslinė Auditorija:Šunys

Dydis:S/M/L/XL

Dydžių Lentelė

Dydis-------krūtinės---------atgal ilgis

S-------33cm/13.0------24cm/9.4

M------38cm/15.0------27cm/10.6

L-------43cm/16.9------32cm/12.6

XL------46cm/18.1------38cm/15.0

Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiaga: medžiaga yra odos draugiškas ir patogus, ir šiltas audinys gali laikyti savo šunį nuo šalčio, kuri tinka rudenį ir žiemą.

2. Aplinkos Apsaugos Spausdinimas ir Miršta: nėra formaldehido ir kitų kenksmingų medžiagų, spausdinimas nėra lengva išnyks, maitinti savo kūdikį labiausiai intymūs priežiūros.

3. Prabangus gaminys: aukštos tekstilės įgūdžiai, puikūs siūlių, dilimui, tai nėra lengva deformuoti, kasdien dėvėti ir turi ilgą tarnavimo laiką, kuris yra lengvai išlaikyti.

4. Trimatis Pritaikymas: pagal savybes naminių gyvūnų kūno struktūra, priimti trimatis siuvimo amato, ir daro jūsų šunys patogiau.Yra pakankamai dydžio jums pasirinkti iš.

5. Išvaizda: mielas atrodo yra skirtingi ir madingi, kuri gali padaryti jūsų šuo taptų patrauklesnė ir tinka daugumai atvejų.

Paketas Apima:

1 x augintinio kailis

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

3. 1.00 cm=0.39

Žymos:šuo Hoodi, Kailio šuo žiemą, Costum šunų, Costum šuo, Kailio šuo Vandeniui, čihuahua Medžiaga, šuo Kostiumas, šuo žiemos Striukė, šunų Apranga, Kailio šuo.

Medžiaga Oda
Tipas Šunys
Sezonas Ruduo/Žiema
Modelis Kietas

Parašykite savo atsiliepimą!

Žiemos Šiltas Šunų Drabužius Naminių Šunų Kostiumų Paltai Lukšto Čihuahua Kiaušinių Modelis Hoodies Drabužių Augintiniai, Šunys, Drabužiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai