Įkrovimo Vertus Šildytuvus, Powerbank Daugkartinio naudojimo Vertus Šildytuvus, Nešiojamas USB Vertus Šilčiau Šildytuvo Baterija Kišenėje Šilčiau

€8.09

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w111747

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } UNIVERSALUS: Greitai rankų šilčiau & Power bank 2-in-1. Tai ne tik šiek tiek handwarmer, bet taip pat ir skubios pagalbosrezervinio akumuliatoriaus.Puiki dovana mergaitėms, vaikai, jaunimas, vyrai, moterys, vyresnio amžiaus.Mielas vertus šildytuvus.

SAUGOS ir METALO VERTUS ŠILČIAU: Saugumas yra viršuje, tai mini vertus šiltesnis turi integruotą intelektinių apsaugos sistema yra sukurta su apsaugos galia, trumpojo jungimo ir per pakrovimo ir kt.Užtikrinti saugumą produktus.Atsparus smūgiams, Anti-nusiplikymas, priešslydžio sistema, Sprogimų, Radiacija-free, Ekologiškas ir Sveikas šilumos perdavimo.Tai mažas, ranka šilčiau, pagaminti iš premium aliuminio ir ABS, Eco-friendly ličio jonų baterija.

DVIGUBI ŠONINIAI VEIDRODĖLIAI IR 3 SKIRTINGŲ ŠILUMOS PARAMETRŲ: Tai kietas įtaisą, sušyla per kelias sekundes.Yra trijų skirtingų temperatūrų [104~113 pagal celsijų (40~45 Celsijaus)], [113~122 pagal celsijų (45~50 Celsijaus)], 122~131 pagal celsijų (50~55 laipsnių Celsijaus)], jis pasiekia temperatūros norite labai greitai. 3 indikatoriaus lemputės jus informuoti apie akumuliatoriaus ir šildymo statusą.

NEŠIOJAMŲ ir DIDELIO TALPA: Jis yra gražus, dydis laikyti ir jaučiasi sklandžiai į savo rankas.Patogus nešiojimo bet kur, su bet kišenėje ar rankinėje, o sporto,žvejybos, žygiai, stovyklavimas, slidinėti, keliauti ar sportuoti lauke.Taip pat puikus daugkartinio naudojimo vertus šilčiau sprendimas šaltu oru skirtas priemiestinių ar biuro darbuotojas. 4200mAh gebėjimus, gali duoti visiškai nemokamai įtraukti skaitmeninių prietaisų rinkai, tokius kaip "iPhone " X", "Samsung " Galaxy", kiti "Android" telefonas, ir kiti elektroniniai prietaisai įkrauti per USB kabelį.

Spalva: rožinė

Medžiaga: ABS

Dydis: 120x55x35mm

Pakuotės Turinys:

1 * USB duomenų kabelis

1 * Įkrovimo Rankų Šildytuvai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Ranka šilčiau Xiaomi, Elektriniai Rankų šilčiau šilumos Pirštinės, Electr šildytuvas, Antikvariniai Rankšluostį Baras, šildytuvas Mini, Patton Elektrinis šildytuvas, Mažos Galios šildytuvas, Pirštinės šilčiau, Galia Banko šilčiau, Jaukus Kojų.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Įkrovimo Vertus Šildytuvus, Powerbank Daugkartinio naudojimo Vertus Šildytuvus, Nešiojamas USB Vertus Šilčiau Šildytuvo Baterija Kišenėje Šilčiau

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai