Prekės Vasaros Harajuku Gyvūnų Katė Spausdinti Vaikas Marškinėliai trumpomis Rankovėmis Berniukui Marškinėliai Mergina Viršūnes Paauglių T-shirt Vaikų drabužiai Y14-2

€1.44

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w111201

Prašome Perskaityti Prieš Perkant

Mūsų T-shirt yra Azijos dydis 1. Nes kiekvienas vaiko augimo greitis yra skirtingas, prašome pirkti pagal dydį diagramos.Amžius mums yra tik nuoroda! 2. Dėl skirtingų kompiuterio ekrano spalvų, faktinis spalvos marškinėliai gali būti šiek tiek skiriasi nuo pirmiau vaizdą.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti! 3. Mūsų dydis yra Azijos dydis.Medžiaga yra Modalinis+Poliesteris.Jis yra minkštas ir patogus, ir ji labiau tinka vaikų odai!

4. Nes T-marškinėliai yra gaminami rankomis, marškinėliai gali būti +-2cm paklaida

Apie Mokėjimas 1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom importo muito mokestis, imamas pagal pirkėjų šalyse. 2.Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Western Union, Alipay 3.Prašome sumokėti per 7days tvarka Apie Laivybos 1.Mes laivą iš prekių per www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu, Oro Paštu, taip pat galite pasirinkti, DHL, EMS, jei skubiai. 2.We will ship iš prekių 1-7 dienomis, prekes gausite jums 5-35 darbo dienas, priklauso nuo jūsų laivybos būdas, paskirties ir kitų veiksnių. 3.Mes turime sekimo numerį jums po išsiųsdamas prekes, galite patikrinti savo paketą internetu, esant bet kurioje vietoje.Garantija ir Garantijos 1.Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti.Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Jei jums grąžinti prekes, turite mokėti grįžti krovinių. 2.Jei jums gauti netinkamų prekių, mes suteiksime jums naują pakaitinis kitam užsakymui.. 3.Jei yra kai kurių problemų, prašome susisiekti su pirma, mes spręsti racionaliai.Iš anksto dėkojame už jūsų laiką.Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Pažymėti: 1. Mes siūlome lašas laivybos paslaugų, taip pat galite siųsti nuotraukas jums, skirtas perparduoti. 2. Jei didmeninė, pls susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainą.

Žymos:Umbra Atogrąžų, Umbra Offwhite, Fondas P10lite, Lietuvos Karinės, Mašina Lego Pigiai, Umbra 3m Kabeliu, Hocky Tatuiruotė Idėjų, Hoco Es35 Ausinių, Hoco Ausines W6.

Apykaklės O-Kaklo
Stilius Naujovė
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Lytis Unisex
Elemento Tipas Topai
Prekės Pavadinimas Moe Cerf"
Viršūnės Tipas Tees
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Spandex
Modelio Tipas Spausdinti
pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Numeris Vaikiški marškinėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Prekės Vasaros Harajuku Gyvūnų Katė Spausdinti Vaikas Marškinėliai trumpomis Rankovėmis Berniukui Marškinėliai Mergina Viršūnes Paauglių T-shirt Vaikų drabužiai Y14-2

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai