10.5*1,8 cm 10vnt Geležtės 45 Laipsnių Metalo, Plieno Peilis Peilio Pakeitimas

€4.40

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w110996

Perskaitykite Prieš Jums Pirkti, Kad$ Nemokamas Pristatymas Stebėjimo Grąžinimo terminas Saugumo >$5 www.juozasrimkus.lt Standartas TAIP 60 DIENŲ nuo Draudimo EXPECTION: grąžinimo terminas Brazilija yra 90 dienų.Užsakymo$ nurodoma bendra užsakymų suma (Pateikti tą pačią dieną) Pastaba: 1. Apskaičiuota, laivybos laikas yra defalt nustatyti aliexpres sistema, dažniausiai apie vieną mėnesį, tačiau ir grąžinimo terminas suteiksime yra, kai mes suteiksime grąžinamoji išmoka arba kompensacija už jus. 2. rekomenduojame rinktis www.juozasrimkus.lt standartinis pristatymas, tai greičiau ir saugiau. 3. visi padaryti užsakymai bus išsiųsti kaip vieną siuntą, ir jums reikia tik mokėti laivybos kaina už 1 punktas.Paramos didmeninė, OEM ir ODM, dropshipping, ir sumaišoma partijos pirkti.Užsakymų daugiau nei $200, ar partija supirkimas ir didmeninė prekyba, prašome palikti pranešimą nuolaidos!

10.5*1,8 cm 10vnt Geležtės 45 Laipsnių Metalo, Plieno Peilis Pakeitimo Ašmenys Produkto Specifikacija Modelis: A-100 Produkto: Peiliai&Geležtės Dydis: 10.5*1,8 cm Medžiaga: Metalų naudojimas: Vinilo kinas Pjovimo Funkcija: Lankstus, ekologiškai švarus, turi dideles atsargas, gali tiekti prekes, per trumpą laikotarpį.Patarimai: (turtą natūra viršenybę) Apie dydis: Ten bus šiek tiek klaidų, nes matmenys yra visi rankinis matavimo Apie Pakuotė: Pagal prielaida, nepažeidžiant kokybės, Pakuotės yra gali keistis be išankstinio notic

Aprašymas: 18mm anglies plieno grafika cutter yra ultra-plonas dizainas ir ūmaus 45 Laipsnių kampu ašmenys, todėl populiarus pasirinkimas su profesinės grafikos menininkų, langų tonavimas, ir pasirašyti priėmimo specialistai.Pastatytas kišenėje įrašą/ašmenys snapper.Tikslumo pagaminti iš volframo lydinio įrankinio plieno kiekvienas gabalas yra pilnai sukietėjęs ir grūdinto į 60HRC, kad būtų užtikrintas didžiausias gyvenimo ir nori išlaikyti, aštrus pjovimo briaunų.Lengvai ir be įrankių ašmenys keitimas su aukštos kokybės snap-off peiliukai.Tikslumo gabalai ant kartono, plastikų, ceroplastic, putų lenta, gator valdyba.Funkcijos: Automatinis disko užraktas įrenginys gali atlaikyti iki 18LB slėgio anglies plieno ašmenys kanalą, kuris turi ašmenys stora skirta neprilygstamą ryškumą ir aukščiausios krašto saugojimo Dešinę arba kairę ranka vartotojo pajėgumų Geriausias pasirinkimas tarp visų mažų katerių klasės Programą: Pagamintos su 45°patarimas kampu tai yra specialiai poligrafijoje, Pasirašyti Priėmimo ir Amatų rūmai.Jie taip pat tinka ir daugeliu kitų komercinių ir "PASIDARYK pats" naudoja.Pastaba:

Tai yra ultra-sharp ir turi būti tvarkomi atsargiai.

Patikima Automobilių Wrap Vinilas Gamintojas ir Automobilių Lipdukas ir Priedai Tiekėjas

10 Metų Automobilių Lipdukas ir Apvyniokite Vinilo Gamybos Patirtį,Patikimas Tiekėjas už Pasaulinės 50+ Firminių Įmonės

Jūsų individualius reikalavimus, bus patenkintas čia

Pristatymas: 1.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis, jei toks yra. 2.We will ship iš jūsų, kad per 2-3 darbo dienas po verificatin mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo. 3.Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jums žinoti iš anksto. 4.Klientams iš JAV, Kanados, Australijos, Naujosios Zelandijos, Vakarų Euro, Japonija, Singapūras, kurių užsakymo suma viršija 250 USD, mes siūlome greitas pristatymas, tokių kaip DHL ar FedEx 7-10 dienų pristatyti.Daiktų kaina ir / arba laivybos kaina neįeina bet importa mokesčių, muitų, mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, importo muitus ir kitus mokesčius. 5.Pirkėjas atsako už bet kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, importo muitus ir kitus mokesčius.Mes negalime Garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų vclearing kartus atskirų contries, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 6.Paprastai, mes rašome mažesnės vertės ir ženklų produktų kaip "Dovanos" arba "Pavyzdys", kad padėtų jums išvengti ar sumažinti mokesčių mokestis. 7.Jei jums reikia visiškai vertę važtaraštį arba sąskaitą-faktūrą, plesae leiskite mums žinoti, jei pateikimo tvarka. 8.Mes siūlome lašas laivybos paslaugų užsakymas bus išsiųstas tiesiai į jūsų klientas.Fastly ir Saugiai.Tiesiog vieta, kad ir atkreipkite dėmesį, kad jūsų klientas adresą, tada mes bus atlikti likusį darbą.Sutaupyti laiko ir pinigų.Tai yra kviečiami parodyti savo produktų nuotraukas į savo klientų.Kaip mes profesinės vyniojimo įrankiai tiekėjas mes galime gauti beveik bet kokį atspalvį, įrankius, jūs turite leiskite man žinoti ką kita, ko jums gali prireikti.Prašome pranešti mums, jei turite kokių nors skundų ar pasiūlymų apie mūsų produktus ar paslaugas.Mes atsiliepimų jums kaip galima greičiau ir jūsų pasitenkinimas yra garantuotas.Jei jus tenkina mūsų produktų ar paslaugų,mes būtume dėkingi, 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų reitingas ir žada tą ir gavome.

Žymos:Mi Smart Tv Klaviatūra, Mikrophone Rose Gold", Shifter Stick Passat, Metalinė Plokštelė, Raidė M, Garso Nemokamai Batų įklotai, Mi Smart žiūrėti Vaikas, Garso Angos Dangtelį "pasidaryk Pats", Mikromax Q334 Ekranas, Akmenys Candela Zippo.

Modelio Pavadinimas A-100
Aparatinės Įrangos Versija Universalus
Medžiagos Tipas Metalo
Programinės Įrangos Versija Universalus
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Kita
Specialios Funkcijos Wrap Vinilo Taikymo Įrankiai
Elemento Plotis 1.8cm
Prekės Pavadinimas UWToy
Elemento Ilgio 10.5cm

Parašykite savo atsiliepimą!

10.5*1,8 cm 10vnt Geležtės 45 Laipsnių Metalo, Plieno Peilis Peilio Pakeitimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai