JHLJIAJUN 4 Skydelis Drobės Tapybos romantiškas " saulėlydžio paplūdimys, marina freskos namų puošybai frameless suaugusiųjų meno dovana

€6.27

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w110789

JHLJIAJUN 4 Skydelis Drobės Tapybos romantiškas " saulėlydžio paplūdimys, marina freskos namų puošybai frameless suaugusiųjų meno dovana

Visi mūsų Drobė meno kūrinys yra meistriškai perkelta į premium meno drobės sukurti gražus HD kokybe ir atidumu ilgaamžiškumo meno jūsų namuose!

Šis apsvaiginimo sienos menas taps puošmena jūsų namuose ne kartą.Mes naudojame pažangias ir labiausiai puikus drobė spausdinimo technologija, kuri leidžia mūsų produktą, akį traukiantis ir tvirtas.

Medžiaga :

Drobės Medžiaga : Matinis atsparus Vandeniui Cheminio Pluošto Drobės (320g)

Funkcijos :

Be Rėmelio : Frameless tapyba yra atspausdintas dirbti be rėmo įdiegti, jums reikia nusipirkti rėmo sau ir įdiegti jį, mes palikti 3-4cm veidrodis krašto lengvas montavimas, Šie atspaudai gali būti lengvai įrėminti savo vietos drobės parduotuvėje, arba tiesiog klijuoti juos į savo sienos.Bet kokiu atveju, jie atrodys puikiai ir, kad jūsų namų ar biuro atrodo apsvaiginimo.

Pakavimo Informacija :

Be Rėmelio : apipintą burbulas filmas, tada valcavimo vamzdis.

Dydis: Dydis: 1 colis = 2,54 cm, Dydis 1 =20x20cm 4pcs x (8x8inch x 4pcs), Dydis 2 =30x30cm 4pcs x (12x12inch x 4pcs), Dydis 3 =40x40cm 4pcs x (16x16inch x 4pcs) Dydis 4 =50x50cm 4pcs x (20x20inch x 4pcs) Kiekis : 1 set = 4pcs

Produkto Desc Mes naudojame Epson spausdintuvo, importuojama iš Japonijos, kuri gali naudoti pažangiausias rašalinis spausdinimo technologija atkurti nuotrauką drobė, aukščiausios rezoliucijos, spausdinti aukštos kokybės drobė, tapyba, ir papuošti savo namus.Drobė paveikslų, pagaminta jav, buvo charakteristikos vandeniui ir drėgmei , kurioje galite išlaikyti spalvą, paveikslėlį, be blukimas ilgesnį laiką.Jei drobės tapybos blunka, prašome susisiekti su mumis, mes išsiųsti jį jums nemokamai siekiant užtikrinti, kad jums gali 100% patenkintas (Kabo patalpoje be tiesioginių saulės spindulių).

Visi produktų wil būti tikrinamas griežtai betfore pristatymas.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alirxpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti, kad būtų išvengta nuostolių dėl prekių, Ir rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą, pavardę, Kuris yra labai svarbus , Ačiū !

1.Mes garantuojame, kad laivas per 72 valandas po paymentconfirmation(išskyrus Atostogas)

2.jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių(pavyzdžiui,jei pavedimas gali ne laivas per 72 valandas),Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau,ir stebės, kad ship užsakymą greičiau.

Mes laivas visame pasaulyje EMS,ePacket,Kinija Paštu ir pan.Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi, Trečioji-panty paslauga,bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį,prašome susisiekti su mumis,Mes padėsime jums sekti jį ir duoti jums satistied atsakyti. (Paprastai laivybos laikas bus užtrukti apie 10-35 darbo dienų), Jei jums reikia naudoti DHL, UPS, FedEx, TNT, transportavimo, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.Pažadame 100% Pasitenkinimas garantuotas.Jei yra bet koks ir tt, grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.jei esate patenkinti, wih mūsų produktų ir paslaugų,Prašome palikti MUMS teigiamą fedback & a 5 star peržiūros!

Žymos:Dantų Juodos Praeities, Liūtas Vaizdo Avių, Trumpą Suknelę Sąrašą, įrankiai, Darbo Sasso, Tv Remontas Lentos, Liūtas Namas Skydelis, Moterų Marškinėliai Lapų, įrankiai Jaunų žmonių Meilė, Liūtas Karalius Sandalas.

Kiekis 1 rinkinys = 4pcs
Dydis 1 20X20cmX4pcs
Modelio Numeris 4 Skydelis Drobė, Tapyba
Spausdinti kvapas jokio kvapo
Danga UV atsparus Drėgmei atsparus
Dalykai Marina
Dydis 2 30x30cmx4pcs
Rėmas ne įrėminti
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Stilius Modernus
Krašto Vienašaliai 3-4cm
Medžiaga Drobė
Pritaikyti Taip
Formos Aikštė
Paramos Bazės Drobė
Dydis 4 50X50cmX4pcs
drobė, tapyba Apdaila Šeimos, namų, sėdi kambario, miegamojo, biuro, kavinės, viešbutis
Originalus No
Technics Purškiamojo Dažymo
Vidutinis Aliejus
Dydis 3 40X40cmX4pcs
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

JHLJIAJUN 4 Skydelis Drobės Tapybos romantiškas " saulėlydžio paplūdimys, marina freskos namų puošybai frameless suaugusiųjų meno dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai