PCI Express, SATA 3 Valdiklio plokštė, 2 Port PCIe SATA III 6GB/s Vidinis Adapteris Keitiklis skirtas Staliniams PC Support SSD ir HDD protas

€7.38

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w110486

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

aprašymas

medžiaga: metalas

Spalva: Juoda

Paramos Sąsaja: USB3.0 SATA 22PIN

Paramos Sistema: WinXP/Vista/Win7/Win8 32-bit/64-bit LINUX

Atitinka Serial ATA 3.0 specifikacijos, atgaliniu būdu suderinami su SATA2.0 SATA1.0

Suderinamas su PCI-Express v2.0 specifikacija, atgal suderinamas su PCI-Express v1.0.

Palaiko komunikacijos greitis 6.0 Gb / s, 3.0 Gb / s, 1,5 Gb / s

Paramos Gen i1, Generolas 1x, Generolas 2i, Generolas 2m, Generolas 2x, ir Gen 3i.

Palaiko dvi SATA

Paramos AHCI1.0 režimą ir IDE režimas

Paramos gimtoji komandą eilę (NCQ)

Palaiko FIS remiantis port multiplier jungikliai arba komandą jungikliai.

Karšto keitimu ir karšto keitimu.

Suderinama su SATA6G, 3G ir 1,5 G kietieji Diskai

Magistralės sąsaja

PCI-Express x1 slot

Išplėtimo prievadai

2 SATA3.0 sąsajos

Sistemos Reikalavimai

Vieną prieinama PCI Express X1 slot, remti PCI-E X2 X4 X8 X16

Operacinė Sistema: Windows 10/8/7 (32/64 bitų) / Vista (32/64 bitų) / XP"/2003/2008/ linux

Sistemos diską ir PCIE į SATA3.0 adapterio plokštę ryšio sąlygos ir sprendimai:

1, PCIE į SATA3.0 SATA sąsaja režimas yra AHCI mode, jei norite įterpti sistemos diską mūsų kortelės, prielaida yra, kad jūsų sistemos disko įdiegti pagrindinėje plokštėje turi būti AHCI režimu montavimas, kitaip jis negali perduoti Savo kortelių adapterį kortelės įkrovos sistema.

2. Jei nustatoma, kad sistemos diską įdėta į AHCI režimu SATA sąsaja tvirtinimo sistema ant plokštės, tada standžiojo disko galima tiesiogiai įterpti į savo kortelę, ir tada plokštės BIOS yra nustatyti pradėti sistemos diską kaip pirmą boot.

3, aukščiau dvi sąlygos yra, jei jūs vis dar gali ne paleisti, arba kelis kartus paleistas iš naujo, tada plokštė kietojo disko sąsaja ir mūsų adapterio plokštę konflikto sprendimas yra patekti į pagrindinę plokštę BIOS, plokštė kompiuterio kietajame diske sąsajos galimybes nustatyti Neįgaliesiems, išsaugoti ir paleisti iš naujo paleisti sistemą

Dėmesio: negalima Remti, kaip Sistemos Disko Įkrovos, tik naudojamas kaip pratęsimas.

Pakuotės Turinys:

1 x plėtros kortelę

1. Išpopuliarėjus USB3.0, USB3.0 SATA3.0 ilgiklis naudoja USB3.0, didelės spartos duomenų perdavimo, suderinama su 2.0 sąsają, galite tiesiogiai prisijungti prie SATA sąsaja 2,5 colių nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską, kad jūsų nešiojamas kietajame diske bus iš karto tampa Didelės spartos USB3.0 mobile kietasis diskas

2. Pastatytas 2 SATA3.0 sąsajas, Palaiko SATA Rev 3.0 perdavimo greitis iki 6.0 Gbps ir atgal suderinama su SATA I/II 1.5/3.0 Gb / s

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.juozasrimkus.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.juozasrimkus.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos:Lpt Pci Valdytojas, Pci Express Usb 3, Pci Express X1, Pci Post Card Pci E, Kortelės Stove, Nvme Pci, Pci Sata į, Mini Pcie, Mini Pci-e, M2 Pcie.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ZGPAX
Pakuotė Taip
Sąsajos Tipas PCI
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

PCI Express, SATA 3 Valdiklio plokštė, 2 Port PCIe SATA III 6GB/s Vidinis Adapteris Keitiklis skirtas Staliniams PC Support SSD ir HDD protas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai