Nešiojamų Maišytuvą, Bevielė, Mini Asmens Kombaino Sulčiaspaudė Taurės, Vieno Tarnauti Vaisių Maišytuvas, Mažų Kelionės Kombaino už Kokteilius ir Smoot

€23.21

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w110036

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Nešiojamų Maišytuvą, Bevielė, Mini Asmens Kombaino Sulčiaspaudė Taurės, Vieno Tarnauti Vaisių Maišytuvas, Mažų Kelionės Maišiklisuž Kokteilius ir Smoot Lengvi Nešiojamieji Kombaino: Šis mini belaidžius kombaino skirtas maksimalus perkėlimo, 1.4 svarų, ultralight personal blender, tai itin patogu naudoti namuose, biure, sporto salė, kelionės ir leidžia jums mėgautis šviežių sulčių pochlebca ar milkshake, bet kuriuo metu ir bet kur.

Pastatytas su 4000mAh li-ion baterija, 2-3 valandas gauti visiškai nemokamai, ir vieną mokestį gali padaryti 18-20 puodeliai sultys, nr. plug klausimus, asmeninių dydis maišytuvą galima įkrauti naudojant elektros bankas, automobilį, nešiojamą kompiuterį ir pan, jus keliauti kelyje.

Galingas Pochlebca Kombaino: Įrengtas galingas variklis ir aštrių 304 nerūdijančio plieno peiliukai, jo maksimalus sukimosi greitis gali pasiekti 22,000 RPM, pakankamai galingas, smulkinto ledo mišinys, vaisiai, daržovės, sėklos tik 20sec.Jis veikia tyliai per naudojimas, nėra triukšmo, pavyzdžiui, tradicinis maišytuvai.

BPA-Free Medžiagų ir Multi-Funkcinis Pochlebca Maker": Tai vienas tarnauti blender yra pagamintas iš kūdikių maisto kokybės medžiagų, netoksiškas ir eco-friendly ABS bazę.Puikus kokteilius ir kokteilius, baltymų purtyklė, sultys, kūdikių maisto, salotų padažams ir kt.

Saugus Maišytuvą ir Lengva Valyti: Built-in saugos įtaisas išvengti perkaitimo ir taip pat užtikrinti, kad maišytuvo neveiks, jei komponentai yra netinkamai sumontuoti.Nešiojamų sulčių taurė yra nuimamas ir lengvai valomas.Patarimai: įsitikinkite, kad juodos rodyklės linija su maitinimo indikatorius prieš naudojant.

Talpa: 14.2 oz

Svoris: 1.4 lb

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas + Silikono

Dydis: 10x3.2x3.2inch

Įkrovimo Trukmė: Apie 2-3 val.

Variklio Greitis: Iki 22000rpm

Baterijos Talpa: 4000mAh, 7.4 V

Visiškai Įkrautą, Naudodami Laikas: Iki 20 kartų

Komplektą Sudaro:

1*Sulčiaspaudė

Patarimai:

1. Laikyti bazės toli nuo vandens.

2. Prašome įkrauti mini sulčiaspaudė puodelio apie 2-3 valandas, kai pirmą kartą naudojant, šviesa vėl iš raudonos (įkrovimo) į mėlyną (full/paruoštas naudoti).

3. Prašome don ' t naudoti maišytuvą, kai įkrovimo orrunning be nieko.

4. Reikia pridėti šiek tiek vandens arba pieno, ką jūs mišinys.

5. Prašome sumažinti vaisių į 0.5*0.5 colių mažus gabaliukus.Negali viršyti max butelis.

6. Galite naudoti smulkinto ledo, bet ne ledo kubelius.

7. Savo ruožtu per maišytuvą 45 laipsniu arba 180 laipsnių išleisti frezavimo galvos.Paspauskite jungiklio mygtuką ir palaukite, kol pjovimo galva sukasi,

tada reguliuokite jį atgal į tinkamą poziciją.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Maišytuvo Profesinės, Moteris Maišiklis, Hurom, Sulčiaspaudė Varžtas, Mini Suplakti Ir Imtis, Bol Maišiklis, Vieno Sraigto Sulčiaspaudė, Ledo įranga, Maišytuvo Mažas, Suplakti Ir Imtis.

Prekės Pavadinimas XProject

Parašykite savo atsiliepimą!

Nešiojamų Maišytuvą, Bevielė, Mini Asmens Kombaino Sulčiaspaudė Taurės, Vieno Tarnauti Vaisių Maišytuvas, Mažų Kelionės Kombaino už Kokteilius ir Smoot

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai