10 Galvą Ultragarso Rūkas Maker Pramonės Ultragarsinis Drėkintuvas

€191.91

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w109587

10 Galvą Ultragarso Rūkas Maker Pramonės Ultragarsinis Drėkintuvas

Produkto Aprašymas Tai visiškai naujas 10 Galvą Ultragarso rūkas maker gali būti naudojamas daugelyje sodininkystės taikymo, įskaitant hydroponics, dauginti, lapijos kūdikį, augti kambaryje ir šiltnamio efektą sukeliančių drėgmės susidarymo ir pan.

Produkto pavadinimas Ultragarsinis Drėkintuvas Korpuso medžiaga Vario apvalkalas Transformatoriaus Įtampa 110V Drėkintuvas Įtampos DC48V Darbinė srovė 4.8-5A Išėjimo galia 250W Purškimo apimtis 3500 - 5000ML / H Aušinimo modelis Oru aušinamas Elektros linija 1.5 m Vandens tempreture 5-50°C (normalus tempreture yra 30°C) Vandens lygio 6cm Pakuotės dydis 320x125x180mm Pakuotės svoris 3 kg Naudojimo veiksmas:

Vieta inhaliatoriaus sklandžiai į vandens indą ir suleisti reikiamą kiekį švaraus vandens ( kai vandens lygis yra mažesnis nei vandens lygio daviklis, komutatorius, produktas neturi purškimo; kai vanduo yra didesnis nei vandens lygio daviklis, komutatorius , purškimo efektas nėra gera.Inhaliatoriaus bus gaminama šiluma darbo procesui, ir vandens temperatūra pakils.Rekomenduojama, kad šio inhaliatoriaus turėtų būti naudojami vandens bakas su gera šilumos išsklaidymo sąlygas.)

Kištuko inhaliatoriaus maitinimo laidą į išorinis nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis.Įjunkite maitinimą, produktas gali dirbti normaliai.

Naudojimas:

1. Waterscape baseinas gamybos rūko

2. Verpimo drėkinimas

3. Tabako drėkinimas

4. Grybų drėkinimas

5. Šiltnamio gėlės drėkinimas

6. Spausdinti Elektronika drėkinimas

Kokios Priminti:

1. Kai purkštukai darbą, nereikia įdėti savo ranką ant viršaus purkštukai, purškimo kameroje siekiant užkirsti kelią ultragarso sužeisti.

2. Purkštuvas turi būti darbo vandenyje, kad, prieš naudodami vandens ir tada įdėti jį į savo galia, ir užtikrinti, kad ten yra vandens purškimo plėvelės paviršiaus valstybė, siekdama išvengti žalos inhaliatoriaus.

3. Kai norite nustoti naudoti inhaliatorių prieš atjunkite maitinimo, tada išimkite iš vandens purkštukai.

4. Kai naudojate inhaliatorių, prašome naudoti galia daugiau nei 250W, išėjimo įtampa yra DC45 ± 5V maitinimo.

5. Generuojant daugybę purkštukai yra nustatyti naudojant tą patį konteinerį, kiekvienas su atskira elektros energijos tiekimo nereikia prijungti daugybę inhaliatoriaus naudoti tik su vienu maitinimo, ir atkreipkite dėmesį į atitinkamos purkštukai yra tarpusavyje laidžios būsto, siekiant užkirsti kelią darbo galvaninės korozijos.

6. Rūkas generuoja inhaliatorių reikia naudoti ventiliatorius, priverstinis išleidimas, ir kiekviena grupė iš inhaliatoriaus rezervuota 350CM2 butas erdvės, vandens temperatūra yra per aukšta, kad išvengti sutrumpinti gyvenimą inhaliatoriaus.

7. Inhaliatoriaus netinka corrosive liquid dulkinimo, siekiant išvengti žalos purkštukai ir dulkinių metalo lakšto.

8. Nėra pažeistas, atliekant įrengimo lygio daviklis, komutatorius, jungiklis nesėkminga vandens lygis, siekiant užkirsti kelią išbėgęs inhaliatoriaus.Produkto savybės Dulkinių vandens kokybę ir prisitaikyti, tas pats inhaliatorių naudoti gryną vandenį ar vandenį iš čiaupo gali dirbti galios platų asortimentą produktų, siekiant užtikrinti, kad pasikeitimai miestas normaliomis naudojimo didesnių kartų Ten boot nedelsiant grandinės, siekiant išvengti energijos bangą dabartinę pernelyg pažeisti linijos vieną purkštuvų liniją, naudojant nepriklausomas dizaino, ir nuo srovės apsaugos grandinę, išvengiant degimo tūtos pažeistų elektros linijų, ir neturi įtakos normalios eksploatacijos kitų jets mašina srovė ir temperatūra mažiau įtakos, nes kiekvienas antgalis dabartinių elektroninių automatinis reguliavimas, srovė didėja temperatūra sumažės (neturi įtakos sumos, rūko), kad būtų išvengta rimtų galios vamzdžių šilumos srovė didėja užburtą ratą ir žalą, purkštukai, Šis produktas naudoja aukšto šilumos laidumo, aukštas atsparumas korozijai, geras mechaninis atsparumas metalo apvalkalas, sumažinti temperatūrų skirtumas tarp vandensviduje priimančiosios ir taip pailginti gyvenimą produkto Pakuotės ir Pristatymas

Lygio jungiklis turėtų sustabdyti po to, kai žala, kitaip bus dar sugadintas sausas dulkinių gabalas purkštukai.Šiuo metu norint naudotis būtini remonto darbai kvalifikuoti specialistai po gero.

Pastaba:

Prašome don ' t įėjimas 220V, kad rūkas maker tiesiogiai , jums turėtų įvesties įtampa per transformatorių .Be to, elektros linija teikia sau.Produkto Vaizdai

1 x 10 Galvą Ultragarso Rūkas Maker 1 x Transformatorius Įmonės Informacija

Vevor Mašinos, Įranga co., LTD.įkurta 2007 m., daugiausia užsiima tarptautinis verslas 8 yeas.Mūsų būstinė yra Amerikoje, ir kontroliuojama būstinė yra Honkonge, Los Andžele, Portsmouth, ir Sidnėjus.Yra logistikos sandėlių Los Andžele, Portsmouth, Sidnėjus.Logistikos sandėlių platinimo Los Andželas gali apimti klientų visoje Šiaurės Amerikoje, logistikos sandėlį skirstymo į "Portsmouth" gali padengti visą Europos klientams, ir logistikos sandėlių platinimo Sidnėjus gali padengti visą Okeanija Australija klientams.

Sertifikatai

Žymos:Spalvinga Led Rūko Maker, Aeromist, 3 Galvos Rūkas Maker, Fogger Ultrason, Vandens Rūko Maker, 10 Galvą Ultragarsinis Drėkintuvas, Ultragarso 5 Galvos Rūkas Maker, 500w Led Rūko Maker, 6 Galvą Rūkas Maker, 10 Ice Maker".

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

10 Galvą Ultragarso Rūkas Maker Pramonės Ultragarsinis Drėkintuvas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai