Popierinės Dekoracijos Girlianda, Meksikos Reklama Hibiscus Gėlių Girlianda Reklama Atogrąžų Popierinės Gėlės Luau Šalis Papuošalai

€3.47

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1086

Popierinės Dekoracijos Girlianda, Meksikos Reklama Hibiscus Gėlių Girlianda Reklama Atogrąžų Popierinės Gėlės Luau Šalis Papuošalai AUKŠTOS KOKYBĖS: pagaminti iš aukštos kokybės, aplinkai nekenksmingas popieriaus, medžiagos, lengvi ir patvarūs, lengvai pakabinti ir naudoti.

PLATUS naudojimas: gali būti naudojamas kaip bet kieme, vejos ir sodo apdailai.Šio audinio girlianda, taip pat gali būti naudojamas kaip fono ir prop savo šeimos ir draugų imasi gražių nuotraukų.

PUIKI ŠALIS ATSARGOS: puikus dekoro jūsų vasaros šalys, Havajai pietus, ir kiti atogrąžų vasarą teminius renginius, taip pat gali atnešti papildomų spalvų, kad gimtadienio.

Platus Taikymo:

Mados skirtos šalies reklama padės sukurti daugiau asmenybės ir pridėti daugiau laimingų atmosferą savo šalių

Šių tropinių gėlių girlianda baneriai gali būti naudojama kaip dekoracija bet kieme, veja ar sode, ir taip pat gali būti naudojamas kaip fonas ir rekvizitas savo šeima ir draugais, imtis gražių nuotraukų.

Savybės:

Su tvirta konstrukcija, bus užtikrinta jos praktiškumas, darbe labai našumą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: popierius

Dydis: eter

Spalva: įvairiaspalvis

Komplektą sudaro:

1*Popieriaus Garliava

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Nustatyti Meksikos šalis, Meksikos šalis Popieriaus, Meksikos šalis Baras, Meksikos Namas šaliai, Užuolaidos Meksikos šalis, Meksikos šalis Plakatas, Vėliavos Meksikos šalis, Meksikos šaliai Dekoro, Meksikos šalies Kvietimu, Meksikos šalis žaidimas.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Popierinės Dekoracijos Girlianda, Meksikos Reklama Hibiscus Gėlių Girlianda Reklama Atogrąžų Popierinės Gėlės Luau Šalis Papuošalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai