Nemokamas pristatymas Karšto mados Kuprinė maišelis DJI Phantom 2 Viziją+ FC40 GPS RC drone Quadcopter FPV Kameros VS aliuminio korpusas

€29.52

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w108411

nemokamas pristatymas Karšto mados Kuprinė maišelis DJI Phantom 2 Viziją+ FC40 GPS RC drone Quadcopter FPV Kameros VS aliuminio korpusas

Specifikacija:

Profesinės Packback krepšys DJI Phantom 2 Viziją+ yra vandens srove tikslumo supjaustyti hardshell kelionės ir laikymo maišelį su custom putų interjero, kad funkcijos ratukais ir ištraukiama rankena.Ji sukurta siekiant būti poveikį - ir drop-atsparus, ir dar vandens nepraleidžiančios net jei trumpai panardintas į vandenį.Interjero bruožai pre-cut putų įdėklai į organizuotas ir apsaugoti savo DJI Phantom 2 Viziją Quadcopter, Siųstuvas su priedais, įkroviklis, trys atsarginės baterijos, dvi atsarginės rekvizitai, ir suteikia papildomų skyrių laidams ir įvairūs kiti priedai.

DJI Phantom 2 Viziją+ Profesinių packback maišelį.Putos yra pjaustytuose, kad tilptų jūsų Phantom 2 Viziją+ ir radijo puikiai į jį.Ji turi daugiau nei pakankamai vietos, kad tilptų savo priedų į jį

Jei jūs turite FPV įrankių, tokių kaip pagrindas, monitorius, vaizdo siųstuvas, brushless gimbal ir Gopro, jūs galite vis dar tilptų į viską atveju pjovimo keletą putų labai easil

Ji turi daug galimybių ir putos, todėl jūs turite daug lankstumo, siekiant pakeisti jo vietos jūsų specifinį poreikį.

Šis maišelis yra gera phantom 2 viziją ,phantom 2 ,phantom FC40 ir phantom

48cm Ilgio x ne didesnis kaip 36 cm pločio x 25cm Aukštas

Sukurta Phantom 2 Vizija " + "arba" Phantom 2 (Ne-Matymas), su Gimbal

4 Baterija laiko Tarpsnių + 1 Baterija, gali būti laikomi viduje (Baterija turi būti pašalintas tik Phantom 2 su Zenmuse Gimbal)

Atsarginės Prop Saugojimo (8", 8.5" arba 9")

Įkroviklio Lizdas su papildomų saugojimo pagal įkroviklis mažoms palaidi daiktai, atraminiai išnirimas, ir įkroviklio laidai

Papildomai Paminkštintas lizdas elementus, pvz., " Micro-USB Įkroviklio Laidai, Papildomi Siųstuvo Baterijos

Du Skląsčiai su tvist spynos

Putų & Nailonas

Trijų Sluoksnių užsakymą sumažinti putų, paruoštas DJI Phantom 2 Viziją+ ir reikmenys

Maždaug nuo 6 svarų be DJI Phantom 2 Viziją+

DJI Phantom 2 Viziją+ ir Priedai neįeina

Juodos spalvos Paketą Įtraukta:

1 x Kuprinė maišelis DJI Phantom

100% Brand New

Apmokėjimas:

1).Naudoti kredito kortelę mokėti Alibaba

Prašome siųsti el. paštu susisiekite su mumis.

vežimą:

1 siunta yra per oro paštu, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2 kg arba pakuotės dydis yra didesnis nei 90CM, mes naudosime AVS ir tt, arba Laivas su dviejų sklypų ar daugiau sklypų, oro paštu.

2 Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

3 Pristatymo laiką:

1) Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų

2) Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites

4 Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

5 Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Mokesčių:

Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi

Atsakingas už krovinių ir namuose.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas: cn1003271785, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Žymos:Krepšys Fpv, Dji Phantom Fc40 Lipo, Futbolas Batų, Dji Drone Phantom Fc40, Kuprinė Drone Fpv, Dji Akiniai, Krepšys Drone, Dji Baterija Phantom Fc40, Kuprinė Drone, Atveju Dji.

Pakuotė No
Tranai Priedai Tipas Drone Krepšiai
Modelio Numeris DJI
Prekės Pavadinimas BEYONDSKY
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Suderinama Drone Prekės DJI

Parašykite savo atsiliepimą!

Nemokamas pristatymas Karšto mados Kuprinė maišelis DJI Phantom 2 Viziją+ FC40 GPS RC drone Quadcopter FPV Kameros VS aliuminio korpusas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai