Apversti piniginės atveju, Huawei P Smart / Mėgautis 7S Y3 Y5 Y6 II fundas PU Odos padengti huawei Y 3 2 Lžūu-L21 LŽŪU-U22 Telefono dėklas

€1.46

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w106345

Rusijos draugai prašome atkreipti dėmesį : Prašome užpildyti imtuvą"s vardas, pavardė (įskaitant 3 dalis bent)užsakymo,priešingu atveju pacle nebus perduoti customes jūsų šalyje. Dėmesio : Prašome atkreipkite dėmesį: 1. Paveikslėlis yra naudojamas tik pamatyti informaciją, ir gaminio modelis atitinka pavadinimą.Prašome patikrinti, ar telefono modelio ir pirkti vėl. 2. Vidinis apvalkalo spalva yra atsitiktinis.Įprastomis aplinkybėmis, išorinis apvalkalas yra juoda ir balta arba skaidri, mes bus padaryti geriausias pasirinkimas.nesijaudinkite!

Dėmesio : Prašome atkreipkite dėmesį: 1. Paveikslėlis yra naudojamas tik pamatyti informaciją, ir gaminio modelis atitinka pavadinimą.Prašome patikrinti, ar telefono modelio ir pirkti vėl. 2. Vidinis apvalkalo spalva yra atsitiktinis.Įprastomis aplinkybėmis, išorinis apvalkalas yra juoda ir balta arba skaidri, mes bus padaryti geriausias pasirinkimas.nesijaudinkite!

Pastaba : 1.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, ir jūs vis dar gauti palce ,prašome susisiekti su mumis.Mes išplėsti pristatymo laiką. 2.Jei 60 dienų jūs vis dar gauti pacle ,prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.Mes jums grąžinti visą arba atsiųsti jums naują. 3.Joks ginčas, prašome : Prašome nedvejodami kreiptis ginčo per 60 dienų.manau, kad viskas gali būti išspręsta ryšio ..Let"s išlaikyti gerą verslo santykius!Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą ,linkiu jums laimingas pirkinių !

Žymos:šarvai "huawei" Smart P, "huawei" Mate 20 Lite Sam, Atveju S9 "samsung", Atveju S10e, Galaxy S10 Stendas, S9, Case Cover "samsung", Huawei Honor 8x Filmą, Coque De Huawei P Smart 2019, Hidrogelio Mate 9.

Dydis inch
Tipas Flip Case
Savybės atsparus vandeniui, Atrama, Piniginės Apversti Odinis dėklas Su Stovu Kortelės Lizdas
Retail Pakuotė Taip
Suderinama Huawei Modelis Y6
Medžiaga šilko / PU Odos
Suderinamos Prekės "Huawei"
Spalva Aukso, rožė, dangaus mėlyna, juoda, balta, su gėlėmis, su gręžimo
Dizainas Su Kortelių Lizdai / Stovo Funkcija / Magnetinių Sagčių
Kilmės Vieta GuangDong, Kinija ( žemyninė )
Prekės Pavadinimas AXD
Funkcija Antidetonaciniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Apversti piniginės atveju, Huawei P Smart / Mėgautis 7S Y3 Y5 Y6 II fundas PU Odos padengti huawei Y 3 2 Lžūu-L21 LŽŪU-U22 Telefono dėklas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai