Mielas Mikropluošto Plaukų Variklio Dangčio Turbaną Dušo Kepuraitė Greitai Sausų Plaukų Dušo Skrybėlę Apvyniotas Rankšluosčiu Plaukų Kepurės Vonios Kambarys

€2.33

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w106333

Savybės:

Ultra-minkšta Medžiaga

Bžūp yra meistriškai su absorbuojančia koralų fleece medžiaga, labai minkšta ir elastinga, tinka visos mergaitės galvos dydžio, galite reguliuojamas, kad tilptų ilgi plaukai ir trumpi plaukai.

Greitas ir Natūralus Plaukų Sausas

Sauso savo plaukų su bet kokio ilgio natūraliu būdu, o ne elektros plaukų orapūtės, vengia sukelia frizz plaukų, nulūžę ir žalą.

Super Vandens Absorbcija

Mikropluošto plaukų rankšluosčiu, patvaresni nei tradicinių rankšluosčiu įsiurbti vandenį iš jūsų drėgnų plaukų, sausos drėgnų plaukų greitai.

Universalus ir Daugiafunkcinis

Bžūp yra idealus kasdieniam naudojimui namuose, sporto salėje ir kelionę, taip pat naudinga maudytis, makiažo ir veido plovimui.Jos puiki dovana jūsų vaikui, draugei ir sau.

Mielas Gyvūnų Cap Dizainas

Skrybėlę su animacinių filmų katės ausis, gali būti suvynioti plaukus ir niekada nukristi, siekiant išvengti, kad jūsų drabužiai tampa šlapias, ar sunaikinti jūsų makiažas.

Techniniai duomenys:

Tipas: Sausi Plaukai Bžūp

Kiekis: 1pc

Medžiaga: Coral Medžiaga

Spalva: Mėlyna/Rožinė/Pilka

Dydis: 23,0*27.0 cm

Grynasis Svoris: 60.0 g/2.1 oz

Pakuotė:

1* Sausiems Plaukams Bžūp

Žymos:Stud Sriegis M6 15, Standus Atveju 10lite, šviesiai Geltonos Namuose, Mediniai Pasirašyti Citata, Aikštės žibintai 4x4, Xperia Sveikatos App, šviesiai Geltonos Sienos, Xperia M Ausinės, W210 šalinimo įrankis.

Funkcija Įžuvinti
Medžiagos Tipas Pliušas
Stilius animacinių filmų
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Modelio Numeris Sausi plaukai bžūp
Naudoti Santechnikos

Parašykite savo atsiliepimą!

Mielas Mikropluošto Plaukų Variklio Dangčio Turbaną Dušo Kepuraitė Greitai Sausų Plaukų Dušo Skrybėlę Apvyniotas Rankšluosčiu Plaukų Kepurės Vonios Kambarys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai