Bandai Japoniška Saint Seiya Šiaurės Siegfried Dievo kovotojas jakiro dubhe čekijos

€91.86

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w106209

· Visi mūsų produktai yra 100% pats, kaip į nuotraukas,tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate! · Visi mūsų siūlomi produktai yra aukštos kokybės ir konkurencinga kaina.Vežimas

· Trumpas Apdorojimo Laikas:Po to, kai mes gauti patvirtinimą apie jūsų mokėjimą iš mūsų parduotuvės, mes išsiųsti savo daiktus ASAP laivybos metodas, jūs pasirinkote.

· Mes apie jus tol, kol prekės yra vežamos.

· Paprastai, straipsniai atvyks į 7-15 Darbo Dienų EMS , 15-30 dienų paštu, oro paštu.Bet jis gali būti atidėtas, nes į šventes, ar blogas oras.Drop Laivyba

· Galite peržiūrėti visas savo nuotraukas į jūsų klientams laisvai.

· Siųskite mums savo kliento?s pristatymo adresą, kai patalpinti jūsų užsakymą, ir pasakykite mums savo tikslius reikalavimus (jei norite, taip pat galite parašyti savo kliento?s pristatymo adresą tiesiai į savo tvarka)

· Paprastai Per 24 valandas gavus užsakymą ( Jei kai kurios yra sandelyje, ar blogas oras įtakoja kitos priežastys, mes susisieksime su jumis pirmą kartą, ir jūs galite pasirinkti eiti laukia jis ,arba keisti į kitas stilius/spalvą, arba galite prašyti grąžinti pinigus.

Grąžinimo Politika

· Po to, kai gavo paketą, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, jei jūs esate nepatenkinti ar yra žalos atlyginimo transporto.Bet jūs turite suteikti mums nuotraukas iš jų tai įrodyti.

· Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome laikyti juos pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Mes grąžinsime jums po to, kai mes jį gavo, tačiau grąžinamosios išmokos suma bus neįeina laivybos kaina.

· Prašome leisti iki 5 Darbo Dienų mums procesą jūsų grąžintas prekes.

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys

· Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus .

· Jei esate patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, Rašyti gerus atsiliepimus, prašome mums, mes padarysime, kad jums taip pat ir suteikti jums daugiau nuolaidą kitam užsakymui.

· Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome don\ \ \\ \ 't mums neigiamų atsiliepimų iš karto.Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums gerą sprendimą.Jei ne, Po Neigiamų atsiliepimų nėra vėlu.Susisiekite Su Mumis

· Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!mes suteiksime yo geriausias paslaugas :))

Žymos:Marškinėlius Saint Seiya Ikki, Medžiaga Mitas Seiya, Medžiaga Mitas Saint Seiya, Nustatyti Saint Seiya, Bandai, Bandai Gundam, Saint Seya, Gundam Mg, Atveju Saint Seiya, Hystou Ddr4, Saint Seiya Pandora Box Bronzos.

Dydis 18cm
Prekių Požymis Periferiniai įrenginiai
Modelis Pirmasis Leidimas
Elemento Tipas Modelis
Originalioje Pakuotėje Taip
Medžiaga Metalo
Temos Filmų ir TV
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Masto 1/12
Matmenys 8inch
Lėlės Tipas Modelis
Mfg Serijos Numeris Modelis
Lytis BERNIUKAI
Amžius > 8 metų amžiaus
> 8 metų amžiaus"> Amžius > 8 metų amžiaus">8 metų amžiaus">> 8 metų amžiaus
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Pagal Animacija Šaltinis japonija

Parašykite savo atsiliepimą!

Bandai Japoniška Saint Seiya Šiaurės Siegfried Dievo kovotojas jakiro dubhe čekijos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai