Dabar Ji Skrenda Drugelių Didelės Sidabro Tonas Drugelis Pakabukai Ornamentu Memorialinė Atminimo Prarado artimuosius, Ornamentas --M25

€4.14

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w10591

Dabar Ji Skrenda Drugelių Didelės Sidabro Tonas Drugelis Pakabukai Ornamentu Memorialinė Atminimo Prarado artimuosius, Ornamentas --M25 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Prisimena savo Mylimam žmogui su šiuo saldus Ornamentas, sako, Dabar Ji Skrenda Drugelių

2. Savybės gražiai išsamias Didelės Sidabro Tonas Drugelis Žavesio, kad priemonės 6.5cmx5cm; ir Dabar Ji Skrenda Drugelių ratas žavesio.

3. Dekoratyvinės detalės yra susieta saugiai su juostelė, puikiai tinka dovanų duoti!

4. Daro labai domu užuojautą, gailestį atmintį dovana!

5. Pagaminti iš lydinio, tvirtas, kietas, ilgas tarnavimo laikas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: alloy

Dydis: widthxheight 6.5x5cm

Komplektą Sudaro:

1 x Drugelis Pakabukai Ornamentu

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos:Skraidantis Drugelis Medienos, Hex Varžtu, Aukso Drugelis Dėžutę, Action Replay Gamecube, Skraidantis Drugelis šalikas, Spong Pop, Skraidantis Drugelis Robotas, Plaukioja Rankovėmis Drugelis, Prijuostė Baker, Karoliai, Kaip Aš Myliu Tave 100 Kalbų Unisex.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Sumaišykite ir įranga
Modelio Numeris drugelis
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No

Parašykite savo atsiliepimą!

Dabar Ji Skrenda Drugelių Didelės Sidabro Tonas Drugelis Pakabukai Ornamentu Memorialinė Atminimo Prarado artimuosius, Ornamentas --M25

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai