SL-Atsarginių SD2SP2 TF Kortelių Skaitytuvo Adapteris + Šveicarijos Mini DVD Įkrovos Diską, kad "Nintendo" Gamecube NGC NTSC

€1.66

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1058

SD2SP2 adapteris

1-adapteris buvo išbandytas su usb-micro SD ir Šveicarijos kortelę, siekiant užtikrinti, kad viskas yra tvarkinga.

2. Į bitfunx usb-Micro SD Gamecube kortelės adapteris Serijos 2 prievadas yra sd2sp2 adapteris.Ši gamykla suvirinti stalo yra patvarus ENIG aukso danga, kuri perduoda duomenis greitai ir patikimai.

Dažnai Užduodami Klausimai (DUK)

Q: Kas yra Šveicarijos ir ką ji gali padaryti?

Šveicarijos yra homebrew programinė įranga, skirta Nintendo Gamecube, kad gali daryti daug dalykų: Čia yra kai kurie bruožai:

· Apkrovos Gamecube žaidimus iš SD kortelės · apkrova kitų homebrew programinės įrangos ( sąsaja, GC atminties tvarkyklė ir daugiau) · Jėga vaizdo rodymo parametrai (480p) · įkelti žaidimą kodai

Q: ką turėčiau naudoti Šveicarijoje?

Lengviausias būdas gauti Šveicarijos operacijos Gamecube yra naudoti Šveicarijos įkrovos diską, ant Gamecube konsolė su XENO GC įdiegta.

Taip pat galite įkelti Šveicarijos įkrovos diską, naudojant prietaisą, pavyzdžiui, SD Laikmenų Paleidimo / Veiksmas Atkūrimo už Gamecube.

Q: Kaip aš galiu naudoti SD kortelę su Šveicarijos įkelti savo programinės įrangos / žaidimai?

Šveicarijos palaiko usb-Micro SD Gamecube adapterio Serijos 2 sd2sp2 uosto.Taip pat galite naudoti SD Atminties Kortelės Adapterį.

Q: ar galiu naudoti NTSC diskas, PAL regionas, Gamecube?

Taip!Kaip ilgai, kaip jūs turite XENO GC ar kitą įrenginį / mod, kuris leidžia regionless peržiūros, šis diskas bus dirbti, kaip įprasta.

(Paprastas regione jungiklis mod bus žaisti šį diską.XENO GC ar kitą įrenginį reikia apeiti Gamecube apsaugos.)

Q: Tai Šveicarijos disko versija r688. Kaip galiu atnaujinti į naujausią versiją iš Šveicarijos?

Galite atnaujinti Šveicarijos nemokamai atsisiųsti naują versiją, Šveicarijos ir įskaitant jį į savo SD / usb-Micro SD kortelė, kurią galite naudoti su Šveicarijos.Tiesiog naudokite šveicarijos įkrovos diską įkelti šveicarijos ir tada atnaujinta versija, Šveicarijos bus žaisti iš ten.

Mini DVD Šveicarijos Įkrovos Diską + SD2SP2 Adapteris, skirtas "Nintendo" Gamecube NTSC

Dėl pardavimo yra SD2SP2 adapteris, skirtas "Nintendo" Gamecube + naujausia versija Šveicarijos įkrovos diską

Dėmesio:

Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų Gamecube turi XENO GC, Replay Veiksmų / SD Laikmenų Paleidimo ar kitu mod / prietaisas launch ant Gamecube.Taip pat, įsitikinkite, kad jūsų Gamecube turi Serijos 2 uostą apačioje konsolė. (Jei jums reikia tik SD2SP2 kortelės adapteris, prašome spausti čia SD2SP2.)

Šis diskas gali padaryti taip:

-Krovinio Gamecube žaidimus iš SD / usb-Micro SD kortelė

-Krovinio kitų homebrew programinės įrangos ( sąsaja, GC atminties tvarkyklė, emuliatoriai ir daugiau)

- Stiprumo vaizdo parametrai

-Krovinio žaidimo kodai

Šveicarija įkrovos diską

Naujas diskas su iš anksto-sudegino Šveicarijos įkrovos failai, mes teikiame trijų tipų diskų, prašome pasirinkti diską pagal jūsų serverio versija:

NTSC-U

NTSC-J

Draugas.

Žymos:Sega Dreamcast Valdikliai, Ds Riebalų, Gamecube Pakeitimo Objektyvas, Nintendo, Adapteris Playstation 1, Kuprinė šveicarijos, Gamecub, X03, Dreamcast Gdemu, Wii U.

Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Prekės Pavadinimas Autobestown
Su USB no
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris TF Kortelių Skaitytuvo Adapteris

Parašykite savo atsiliepimą!

SL-Atsarginių SD2SP2 TF Kortelių Skaitytuvo Adapteris + Šveicarijos Mini DVD Įkrovos Diską, kad "Nintendo" Gamecube NGC NTSC

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai