2020 M. Afrikos Puošnios Nėrinių Audinio, Siuvinėta Nigerijos Nėrinių Audinio Nuotakos Aukštos Kokybės Prancūzų Tiulio, Nėrinių Audinys Moterims

€106.62

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w105781

Medžiaga : prancūzų Tiulio, nėrinių audinys su dirbtiniu būdu išauginti perlai ir brangakmeniai, vestuvių suknelė Pozicijos numeris HY1310-4 platus Audinio plotis-130cm audinio raštas: Afrikos nėrinių audinys Kaina : audinys

USD130 už 5 metrų , laivas FEDEX /DHL/EMS Audinio spalva : Kaip nuotraukoje Naudojimas : medžiagos, Drabužių, medžiaga / "pasidaryk pats" rankų darbo audinys Audinys : rodiklius elastinga : inelasticity perspectivity : Skaidrus, storis : Mėsinis skalbiant : Patarimai sausas valymas Dizainas :

Nė Vienas Kita : None

Pirkėjo Pranešimą :

1,klausimų ar e-mail atsakymo per 24 valandas

2,Didelė nuolaida, prašome susisiekti su mumis

3,Nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu ,Pašto metu yra apie 20-50 dienų, jei muitinės

patikrinimo, bus nedelsiant, prašome būti kantriems.Jei jums reikia kitos kurjerių, prašome susisiekti su mumis

sudaro krovinių.

4,Pakartoti savo narystės ir mėgautis 10% nuo reguliarios kainos prekes

5, Visi produktai , vaizdai, kurių natūra, tiksliai aprašyta, kokybės užtikrinimo

6,, Mes ne resposible bet custom muito ar importo mokestis

7, Užsakymų daugiau nei $ 200, mes teikiame nemokamas pristatymas tik EMS, daug greičiau

Mokėjimo Aprašymas

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO, ir kai kurie kiti mokėjimo būdai.Jei negalite rasti mokėjimo būdą, kurį jūs norite, tiesiog susisiekite su mumis per TradeManager.

Pristatymas Aprašymas

Prekės bus pristatymas per 3-7days po apmokėjimo.

Mes atsiųsime jūsų prekės Kinija Po Oro Maill

Mes atsiųsime prekes baigę mokėjimai ir įsitikinkite, kad jiems gera paketą.Visas prekes siunčiami iš Kinijos, ir jis bus 20 iki 45 dienų, kad savo vietą.Tai užims daugiau laiko, jei užsakymą vietoje patikrinti prekes.Prašome palaukti kantriai.

Grįžti Aprašymas

Mes pažadame, kad suteikti kiekvienas klientas patenkintas paslauga.Prašome nedvejodami mums pranešti, jei pastebėsite kokių nors problemų, su prekėmis.Jei norite grįžti geras, prašome pranešti mums per 14 dienų nuo gavimo.Mes grąžinsime pinigus galite per 48 valandas po gavimo. (Vežimas, turėtų būti taikoma pirkėjas.)

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!Duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, labai rimto požiūrio ir mes įsitikinkite, kad mes galime išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes tikimės, kad jums patinka mūsų daiktų ir mėgautis pirkinių ir mes taip pat tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Ačiū.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau

Apie mus

Nuotraukos mūsų svetainėje, yra paimti iš realių prekių.Mes siekiame uždirbti kiekvieną palankios ataskaitos, kuri yra mums labai svarbi.Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes darome, ką galime, kad patenkinti jus.

Mes tik atlikti profesinės audinio ir nėrinių, prieinama prie "PASIDARYK pats" entuziastams.

Žymos:Audinys Rožinės Spalvos, 2 Metrų Audinio, Velvetas Medvilnės Audinio, Barkcloth, šuo Audinys Spausdinti, Nuotakos Nėrinių Apdaila, Medvilnės Audinio žakardo, Atiku Audinys, Elastingas Audinys, Medžiaga, Pyragas Audinys.

Apdaila Karoliukai
Plotis 130CM
Medžiaga Polyster nėriniai
Spalva nava mėlyna vestuvių nėriniai
Modelio Numeris HY1310-4
Panaudota Suknelė sijonas, vestuvių suknelė
Produkto Tipas rankų darbo puošnios nėrinių audinys
Audinio Tipas Akies
Vieta Originalas Kinija
Funkcija duobute rankų darbo nėriniai
Prekės numeris HY1310-4
Technics Išsiuvinėti
Prekės Pavadinimas HuaYF

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 M. Afrikos Puošnios Nėrinių Audinio, Siuvinėta Nigerijos Nėrinių Audinio Nuotakos Aukštos Kokybės Prancūzų Tiulio, Nėrinių Audinys Moterims

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai