Banggood 1802 Mini LED Žibintuvėlis 1* XPE Balta Raudona Mėlyna Šviesa, 4 Režimai Zoomable Fakelas Rankų Darbo Lemputė su Kabliu Magnetinio Lanterna

€4.00

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w105191

Prekės išsamiai: 1. Nešiojamas Super mini dydis, tik 9,3 cm ilgio, lengvos, kabyklos ant uodegos yra puikus pultelio arba kempingas. 2. Magnetiniai - uodega yra žibintuvėlis su magnetu, labai naudinga remontas, darbo ar skaityti. 3. Zoomable - Teleskopinis fokusavimo funkcija, švitinimo toliau. 4. Patvarus - Galima pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, tvirtas, pakankamai ilgą laiką kasdien naudojant. 5. Spalvinga - Juoda, mėlyna ir raudona spalva kūno.Baltos, mėlynos ir raudonos spalvų šviesos.Specifikacijos: Modelis LED: 1* XPE Balta Šviesa + 1* Raudona Šviesa + 1* Mėlyna Šviesa, 4 Režimai: XPE Balta Šviesa ( High - Low - Strobe ) - LED Raudonos ir Mėlynos Šviesos double flash pakaitomis Varomas: 1 * 14500 / 1 * AA Baterijos (Pastaba: baterijos neturi būti) Medžiaga: Aliuminio Lydinys Kūno Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona (Pasirinktinai) Zoomable: Taip Trukmė: 9.3 mm - 122mm (teleskopinis) Dia: 24mm atsparus Vandeniui: Taip (gyvenimo atsparus vandeniui, ne nardymas) Pakuotė: 1x 1802 žibintuvėlis (neįtraukti baterija) Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas registruotu paštu.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 20--50 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamas grįžtamasis ryšys yra vienas negali išspręsti problemų.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per www.juozasrimkus.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Žymos:Rankų Darbo, Metalo, Galvos Lempa šalmas, Lokys Tapetai, Cellphon, Banggood Parduotuvė, Banggood Flysky, Banggood Moterims, šalmas Fakelas, Gitara Parinkiklis, Celsior.

Išėjimo Tipas NĖRA
Naudojimas Perjungimo
Prekės Pavadinimas Banggood
Išėjimo Įtampa NĖRA
Jungtis Desktop

Parašykite savo atsiliepimą!

Banggood 1802 Mini LED Žibintuvėlis 1* XPE Balta Raudona Mėlyna Šviesa, 4 Režimai Zoomable Fakelas Rankų Darbo Lemputė su Kabliu Magnetinio Lanterna

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai